Blog

Бюти маски за лице

by in Продукти ноември 7, 2019

Вашият триумфалeн изход!

 

Маските за красота «Скин Триумф» позволяват за 15 минути да се  подготовите за триумф

 

Нека това бъде Вашата тайна!

 

Маските за красота съдържат:

натриев хиалуронат

– дълбоко овлажняват  кожата

– способстваза регенерацията на  тъканите

– правикожатамека и гладка

 

алантоин

– премахва раздразненията

– подобрявазащитните функции накожата

– способствазарегенерацията

 

Подходящ за чувствителна кожа

 

 

 

Маски за красота«Скин Триумф» от TianDe – това е ефективно средства за експресна-подготовка накожата за «излизанев света». Наситениятсъстав помага на кожата да се преобрази за броениминути и да се изпълни с вътрешнаблясък.

 

Съставът на всяка маска съдържа ценни компоненти от натриев хиалуронат и алантоин, които събуждат кожата за живота и я  изпълват със сила и енергия.

 

Натриевият хиалуронат – е един от структурните компоненти на кожата, койтозапазва в нея молекулата на водата. От това вещество има пряко влияние върху нивото на хидратация на кожата. В нашетотялос изработванетона хиалуроноватакиселина се занимават фибробласти–клетки на съединителнататъкан. С напредването на възрастта,те  си вършат работата,но трябва да им се помогне отвън.Средствотосъдържа натриевхиалуронат,помагайки на кожата даостанехидратирана и стегната, а същотакаспособства за регенерациятя на тъканите.

 

Алантоинът– активнят  компонент, койтоспособства за бързата регенерация на тъканите. това вещество е намерило своето  приложение даже в медицината –  използва се за лечение на бавнозарастващи рани, изгаряния  и другиувреждания на кожата. Алантоинътефективноомекотявароговия слой и стимулирапремахването на мъртвитеклетки. Благодарение на това свойство алантоинътефективнопредупреждава за запушванена порите, образуването на  комедони (черни точки) и възпалителиелементи.

 

Другите активни компоненти, на които са богати маските, помагат да разрешат проблемитецеленасочено. Така че, маска за красота «Винена терапия»е великолепна и еподходяща за зряла кожа, с морскиводорасли– за мигновенахидратация, с нар–за мигновен сияещ ефект.

 

Винена наслада за кожата!

 

Маска за красота «Винена терапия»

 

Експресно-съживяване за зряла кожа

 

 

 

Ресвератрол ( екстракт от червено вино)

– стимулира синтеза на колаген

– намалява повредените клетки от свободните радикали

– това помага за облекчаване на зачервяване на кожата

– предпазва от влиянието на вредните слънчеви лъчи

 

Екстракт от листата на  алое

– стимулира синтеза на  колаген

– усилива обменните процеси

 

Олигопептиди

-активирапроизводството на колаген

– стимулира производството на хиалуронова киселина

– увеличаване на еластичността на кожата

 

 

 

 

Виното – едно от най- древните напитки, която по всяко време се  появява не само по празниците, но също така и на тоалетката.. По всяко време, красавиците знаели, че опияняващата напитка е приятна както на вкус, така и за поддържане на красотата. Вани с червено вино, винени масажи и маски можели да си позволят само благородни дами, а в Южна Европа, тези ритуали се ползвали с огромна популярност.Съвременната козметология също така  предлага немалко ритуали за красота  с използоването на  виното. Защо  толкова много обичат  виното  вечно младите  красавици и козметолозите? На първомястозарадинеговите удивителниантиоксидантни свойства. В кожата на  червеното грозде бил намерен ресвератрол, мощен антиоксидант, чиято активностняколкопътипревъзхожда витамин Е.

 

Това натурално вещество надежно защитава  кожата от фотоувреждане и трансформация на клетъчното ниво. Ресвератролът стимулира синтеза наколагена и намаляваувреждането на клетките отсвободните радикали. Този компонентоказва изразен противовъзпалителен ефект, помага да се  премахнезачервяването или обрива по кожата.

 

Още един активен компонент  на бюти-маски за  лице от TianDe – екстракт отлистата на алое.Тойедновременнонасища с влага обезводнената суха кожа, успокоявараздразнението и възпалението. Неговитеантисептични свойства помагат великолепно да се борисвъзпаленията.Алоето притежава  интензивни хидратиращи свойства, повишава еластичността на  кожата, способства за  регенерацията на  клетките, забавя  процеса на  стареене.

Екстрактът от алое дълбоко прониква в кожата, стимулира капилярното кръвообръщение, а то, от  своя страна, стимулираобразуването на  колагена.

 

Олигопептид (Palmitoyl Oligopepide)представлява смес от палмитолова мастни киселини и аминокиселини.Способства на синтеза на хиалуронова киселина и колаген. Активно се бори с бръчките, подобряване на еластичността на кожата.

 

Силата на Посейдон за дълбока хидратация!

Маска за красота с морскиводорасли

 

Експресна –хидратация  и свежест

 

Екстракт от водораслиSargassum

– защитавакожата от вредното влияние на околната среда

– подобряватена на лицето

– способства за регенерацията и подмладяването на кожата

 

Екстракт  от водорасли Codiaeum

– тонизира кожата

– подмладява, прави кожата стегната  и красива

 

 

 

Морските водорасли – един от най-древния  ингредиент, влизащ  в състава на  козметичното  средство. Първото споменаване   за използоването му за  козметични  цели датира от  7 век преди  нашата ера. Тогава  китайски медик създал отметка за неговото  успешно използвание при кожно възпаление.От тогава са минали  векове  и даже хилядолетия,а учените откриват все нови и нови свойства на тези удивителни морски растения.

 

Саргасум, или саргасовите  водорасли –  от семейството на кафявите  водорасли , обединяващи около 150 вида. Територията където са разпространени обхващаморетата с  тропически и субтропически географски  ширини. Тези  водорасли дажеса дали наименование на  море – Саргасово море разположено в южната акватория на  Атлантическия  океан, в района на  бермудския  триъгълник. Повърхността на водата в тези части е като килим на шарки: а на тъмносиня фон на водата, ясно са видими жълто-зелените острови на плаващи водорасли.

 

Някои  от саргасовите водорасли се използват в храненето, а други са  намерили приложение  в козметологията.Те притежават  ярко изразено  регенериращо действие, подмладяват  кожата  и  я защитават  от вредното влияние на  околната  среда.

 

Кодиум – от  семейството но  зелените  водорасли, активно  се използва в козметологията. Това  водорасло е  богато на  полизахариди и витамин С. То  отлично стимулира синтеза на еластин, колаген и хиалуронова  киселина.

 

Beauty Нар експлозия на красотата

 

Маска за красота с нар

Безкомпромисна регенерация и сияеща младост

 

Екстракт от нар

– овлажнява и витаминизира

– осигурява еластичността на кожата

– стяга порите и успокоява раздразненията

 

Екстрактот тученица

-успокоява кожата

– подпомага регенерацията на клетките

– спомага за намаляване на възпаление

 

 

Освежаващите кисело-сладки ядра на нара невероятно вкусни и… многополезни. TianDeпредставя нова експресна-маска за лица с екстракт от нар. Веществата, влизащи в състава на този плод , забавя образуването на  фермента металопротеин-1, който разрушава колагена. Именно заради това екстракта от нар е ефективен в борбата  с бръчките. Веществата полифеноли, които също така се  съдържат в нара, свързват свободните радикали, като по този начин предотвратяват преждевременно стареене на кожата.

 

Активните вещества, влизащи  в състава на плода, омекотяваткожата и й придавателастичност.Тепремахватвъзпаленита, свиват  порите,оказватлекоексфолиращо действие и придават на кожата здрав и атрактивенвъншен вид.

 

Екстрактът от  тученица, които също влизат  в състава на  маските, се получавт от  листата на  растението.Тученицатаима  богат състав: витамини А, В1, В2, Е, К, РР, протеини, глюкоза, захароза, галактоза, янтарна, лимонена, малонова органични киселини.Той също така съдържа калций, калий, магнезий, манган и много други полезни вещества. Използването  в козметикатана това растение започва в древни времена. Екстрактът от тученица  има тонизиращо действие, помага при зарастване на рани, антитоксично действие. В допълнение, той стимулира регенерацията на тъканите и помага за облекчаване на възпаление.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница