Blog

Да скочиш с глава в екзотиката!

by in Продукти ноември 11, 2019

Камелия» – луксозен набор с нов екзотичен шедьовър за безупречен вид на вашата коса!

Възхитителна обвиваща текстура

 

 

Превърнете процедурата за грижа за косата в удоволствие! С нов продукт от TianDe – луксозен набор „Камелия“ – ще бъде лесно да направите това. Потопете се с глава в цъфтяща японска градина, вдишвайте вълшебен аромат на камелия, завъртете се във вихъра на усещанията! И накрая позволете на вашата коса да изглежда възхитително!

 

 

Камелия“ – луксозна украса на косата ви!

 

Шампоан“Камелия

С натурален екстракт от семената на японската камелия за почистване и грижа за косата.

– Подхранва косата и скалпа

– Укрепва и уплътнява структурата на косъма

-Придава на  косата лекота и мекота

– Прави я силна и красива

 

Кондиционер за коса „Камелия

С натурален  екстракт от семена на японска камелия  и рядко ценно масло от маслена камелия за подхранване на косата.

– Осигурява еластичност на косата и лесно разресване

– Облекчава оформянето на косата

– Предотвратява статичен ефект

– Връща здравия блясък

 

 

Набор от Камелия – не е само шампоан и балсам, това е пълноценна грижа за косата.

Ще забележите разлика след първото му прилагане!Първата стъпка, разбира се, е почистването. Хранителните компоненти на шампоана с екстракт от японска камелия проникват дълбоко в скалпа и уплътняват структурата на косата, без да я правят по-тежка. Косата става мека, силна и красива.

 

 

Следващата стъпка е кондиционерът. Той нежно обгръща всеки косъм, придава еластичност и блясък. Вашата коса  по-лесно се разресва, оформянето става по-лесно, предотвратява статичен ефект.Насладете се на възхитителен блясък и красотата на здравата ви коса!

 

Ключовите компоненти на този луксозен комплект са масло от камелия и екстракт от японски семена от камелия.Тези съставки идват от Земята на изгряващото слънце и отдавна са използвани за връщане на силата и еластичността на косата.

Камелия е естествен кондиционер, който възстановява красотата на косата и придава мекота.

 

 

Камелия – тайната на изисканата ориенталска красота

 

Маслоот масленакамелия: Екстрактот семена на японска камелия :
– прави косата коприненa и послушна при фиксация

– предпазва от отрицателното въздействие на околната среда

– за чуплива коса и накъсани краища

– възстановява косата след агресивно оцветяване и химическа обработка

-овлажнява и подхранва сухата кожа на главата

-подхранва и укрепва космените фоликули

– подобрява растежа на косата и предотвратява косопада

– овлажнява и омекотява кожата на скалпа

– възстановява повредените зони на косата

-придава на косата луксозен блясък

 

 

 

Японските красавици пазят много тайни, иедна от тях е  маслото на камелия. С помощта на тази ценна съставка азиатките от хилядолетия се грижат за кожата и косата. В Страната на изгряващо слънце съществуват много древни рецепти за красота въз основа на маслото от камелия. С какво е толкова ценно това екзотично цвете и неговото масло?

 

Видове на камелия, като декоративно растение са много, но от 82 вида само 4 се използват за производство на растително масло, три от тях – това са camelliasinensis (китайска), camelliajaponica (японска) и camelliaoleifera (маслена). По състав и своето действие те много си приличат. Любопитно е, че ценното масло получават не от прекрасните цветя, а от семената на растението.

 

Съставът на маслото заслужава внимание: то е обогатено с витамините за красотата А, В и Е, ненаситени мазнини, колаген и антиоксиданти. Също в негов състав влизат: олеинова киселина (омега-9) – 86%, палмитинова киселина – 7,5%, линолева киселина (омега-6) – 3,8%, стеаринова киселина – 2,2% и арахидонова киселина – 0,5%.

 

Олеинова киселина овлажнява идарява с усещане на мекота, съдейства на проникване на другите масла в роговия слой на кожата и косата. Тя служи като тъй наречен енхансер, тоест прави липидна бариера на кожата и тя става по-пропусклива за други активни вещества.

Палмитинова киселина образува тънък и лек защитен филм върху кожата и косата, възстановява увреждания.

Линолева киселина е най-важен компонент на липидите на роговия слой на кожата. Тя е част от 1-ви тип церамиди и придава защита на кожната бариера. Когато има недостиг на тази киселина кожата губи способност да задържа влагата, ускорява се загубата на водата, кожата става суха и грапава. Върху нея се появяват удебелени участъци заедно с дехидратиране. Пърхот – пряко следствие на липсата на линолева киселина.

 

Стеаринова киселина създава върху кожата и косата защитен екран, възстановява липидния слой и предпазва кожата от външни въздействия.

 

Благодарение на толкова богат набор маслото вече едно столетие заема достойно място на тоалетните масички на японските жени. Само погледнете техните прекрасни коси – дълги, блестящи, приличащи на черна коприна. Искате да имате такава? Въоръжете се с маслото на камелия, по-точно, новите средства от TianDe.

 

Маслото на камелия позволява да се постигнат удивително меки, копринени коси, които ни се иска да докосваме. Те стават послушни и податливи, фиксацията се превръща в приятна и проста процедура. Появява се естествен (а понякога дори неестествен!) блясък на косата, тя изглежда здрава и силна, не приемайте това като даденост. Освен това, маслото от японска камелия помага да се предпазва косата от негативното въздействие на околната среда – то излиза в ролята на природна бариера , която надеждно предпазва косата от изгарящо слънце, сух вятър и студ. Маслото активно се бори с появата на цепещите краища и предотвратява начупването на косата. Великолепно подхожда за обесцветени, боядисани и химически увредени къдрици.

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница