Доставка и плащане

Доставка

Оналйн магазинът  работи и доставя всички поръчки с куриерска фирма  SPEEDY По изрично желание на клиента можем да доставим и с ECONT. Всички поръчки, които са заявени преди 15:00 часа се изпращат с доставка за следващият работен ден, а самата доставка от куриера се извършва в рамките на 24-48 часа.

Поръчки, които са заявени и получени по време на национални празници и/или почивни дни, както и непосредствено преди тях, изпращането се осъществява на първият работен ден, след края на празниците, а доставката се извършва от куриера в рамките на 24-48 часа след предаването й в офиса на куриера.

Поръчки, заявени и направени в петък след 15.00 часа, ще бъдат доставени в събота или понеделник. Ако доставката е обявена като „Безплатна Доставка“, това значи че ще бъде доставена в територията на Р. България безплатно. Извън територията на Р. България, ще се начисли допълнителна такса. Тя ще зависи от зоната на изпращане (съответната държава).

ПЛАЩАНЕ

Онлайн магазин приема плащане на поръчките по няколко начина. Стандартно всички пратки за Р. България се изпращат чрез куриерските фирми ECONT и/или SPEEDY с опция тест и преглед, а заплащането става директно на куриера чрез услугата Наложен платеж. Възможно е да заплатите поръчката си и по друг начин, като преди финализирането й ще бъдете попитани за начина на плащане.

Ако това не е Вашият метод за плащане , моля свържете се с наш консултант на телефон 0884 666 235, за да проверим дали удобното за вас плащане е възможно. Ние се стремим постоянно да подобряваме работата си и в тази връзка промени по възможностите за плащане са възможни.

    Кошница