Blog

Мислете за себе си, а не за своя цикъл

by in Здраве март 24, 2020

Коремни спазми, дискомфорт, обща слабост, желание да стоите вкъщи, завити в одеяло … Познати усещания? Повечето жени преминават през това веднъж месечно. За някои специалните дни са по-лесни, за други са по-трудни, но абсолютно без най-малките симптоми никой не ги има. Как да облекчим дискомфорта и да живеем пълноценен, жизнен живот дори през този период? Корейските учени са намерили изход! Хидрогелен фитопластир за жени ще ви помогне да подобрите общото ви състояние и да ви върне към живот! Просто го залепете под корема и скоро ще почувствате облекчение.

 

По текстура хидрогелен фитопластир е подобен на пластирите, които използвате за кожата около очите, само че е по-голям и има различен състав.

Нанася се много лесно – прикрепя се към чиста, суха кожа под пъпа в продължение на три до четири часа. Можете да го залепите през нощта и да спите с него. На практика не се усеща върху кожата, движите се лесно, а в същото време пластирът няма да отиде никъде. Всичко, което ще почувствате едновременно, е забележимо подобрение на състоянието ви и евентуално леко усещане за топлина под пластира.

 

Чувствайте се страхотно всеки ден:
не позволявайте на вашия цикъл да контролира живота ви!

Твърде много жени изпитват дискомфорт през критичните дни. Дори и да сте абсолютно здрави, такава реакция на организма се счита за нормална. Ако не сте привърженик на тичането към аптечката, опитайте натурално лекарство с произход от Корея. Фитопластири TianDe за жени са създадени, за да направят живота ви по-удобен. Не позволявайте на цикъла да контролира живота ви!

Използването на тези пластири може да изглежда малко необичайно, но това е много често срещан начин в Корея за премахване на женските неразположения. Лекарството под формата на пластир се прилага външно и има локален ефект, намалявайки болката в долната част на корема. Ще бъде незаменим в първите дни на цикъла – според статистиката, точно в този момент повечето жени изпитват неприятни, дърпащи усещания.

 

 

 

Природна аптечка:
Какви компоненти работят в състава?


Фитопластир за жени работи толкова ефективно благодарение на внимателно проектирана композиция. Нищо повече: само доказани компоненти. След като залепите пластира, ще почувствате лека топлина – той работи с ванило-етиловият етер, осигурява дълготрайно усещане за мека, почти незабележима комфортна топлина. Моля, обърнете внимание: не всеки може да го усети. Сега повече за останалите компоненти.

 

Екстрактът от корен на Анжелика има благоприятен ефект върху тялото на жената. Анжелика (или ангелика) се използва в ориенталската медицина от хиляди години като противовъзпалително и обезболяващо средство,

 

Екстрактът от женско биле се използва в много области, включително за да се отървете от „женските“ неразположения. Жените отдавна използват кореноплодни продукти от женско биле, за да регулират цикъла. Той е ефективен при болка и дискомфорт по време на критични дни. В допълнение, женското биле добре възстановява хормоналния баланс: количеството на естроген при жените се повишава, а нивото на мъжките хормони намалява.

 

Екстракт от пелин. Пелинът винаги се е използвал за хармонизиране на женската репродуктивна система. Според Одо от Мена, автор на средновековния европейски трактат за медицината, богинята Артемида предоставила това растение, „майката на билките“, разкривайки нейните лечебни свойства. Официалната медицина признава пелин – отвари от него се препоръчват за употреба в случаи на менструални нередности, оскъдни и болезнени периоди и предменструален синдром.

 

Хидролизираният колаген действа тук като един вид „такси“. Поради малкия размер на молекулата, тя прониква по-дълбоко в кожата и помага на други компоненти да започнат по-бързо.

 

Екстракт от плодове луфа – има противовъзпалителни свойства.

 

Натриев хиалуронат и витамин Е – грижете се за кожата, докато използвате пластира.Хидрогелен фитопластир за жени може да поръчате тук

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница