Blog

Вашите «вълшебни пръчици» за безупречен образ!

by in Продукти юли 22, 2019
Памучни пръчици – предмет, който вероятно е във всеки дом. С какво клечките от TianDe са различни от всичко, което се предлага на пазара? Ние създадохме продукт, който на 100% отговаря на стандартите за екокачество! Нашите клечки за уши са на 100% биоразградими, защото те се състоят само от естествени материали! Няма пластмаса – само памук и бамбук. Ако здравословната екология не е просто фраза за вас, вие ще се придържате към правилото за „здрави“ продукти, дори и в малките неща!
Бамбукът на 100% се разгражда от микроорганизмите и може да бъде изгорен без замърсяване на околната среда. В допълнение, бамбукът е възобновяем ресурс. Той расте много бързо, нуждае се от малко вода и не се нуждае от никакви торове. Избирайки бамбук, ние се противопоставяме на прекомерната употреба на дървесина и следователно на обезлесяването.
«Предшественикът» на клечката е обикновена кибритена клечка, на която ръчно е навита памучна вата. И накрая, предложението задоволява търсенето, а клечките започват да се произвеждат в промишлени количества. В същото време се вземат предвид неудобствата при използването на кибрита– клечките са по-дълги, а памучната вата върху тях е здраво фиксирана.
Областите за използването на клечките за уши са много. Това не е изненадващо, като се има предвид техният размер и лекота на използване:
– отстраняване на замърсяванията на на влагата на труднодостъпни места;
– нанасяне на козметика;
– корекция и премахване на грима (можете да коригирате линията на сенките, да свалите спиралата);
– корекция и премахване на маникюра;
– обработка на рани;
– нанасяне на мехлеми;
– почистване на електронна и битова техника (например клавиатурата на компютъра).

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница