Blog

“Студена “ парафинова терапия от Тианде

by in Продукти юли 23, 2019
Да скриеш ръцете си от чужди очи?
Избираш затворени обувки за партито?
Когато кожата на ръце и крака не радва със своето състояние, повечето минават на „радикални“ мерки, опитвайки се „да скрият“ лющене на кожата на ръцете и нацепени пети. А към такива последици може да доведат много фактори: чести контакти с водата и химически миещи препарати, смяна на температурата, влажност, затворени обувки и т.н.
Защо да „криете“ проблема, ако можете лесно да го решите?
В съвременна козметология все повече популярност набира парафинотерапия, призована да подмлади кожата на ръцете и краката, да избави кожата от излишна влага, да насити дълбоките слоеве на кожата с полезни вещества. По времето на тази процедура кожата се „завива“ в горещ парафин, но такова термовъздействие е препоръчително далеч не за всеки. Кожните заболявания, проблеми със сърдечно-съдова система, отворените рани, наличие на брадавици – в тези случаи ще се наложи да се откажете от горещ парафин.. за сметка на „студен“!
„Студена“ парафинотерапия от TianDe – перфектна алтернатива на „горещо завиване“, няма противопоказания и не му отстъпва по ефикасност.
В асортимента на корпорацията се появиха две новости, които в дует образуват идеален комплект за провеждане на парафинотерапия в домашни условия: Пилинг с минерална сол за ръце и крака „Банан“ и крем парафин за ръце и крака „Бразилско лакомство“.
Въпреки факта, че кожата на ръцете и краката има много сходни потребности – овлажняване, подхранване и защита, има и индивидуалните. Така кожата на стъпалата изисква повече активно омекотяване, а кожата на ръцете, първата поемаща върху себе си ударите на студа, вятъра – повече активна защита от въздействия на околната среда.
Пилинг с минерална сол за ръце и крака „Банан“ и крем-парафин за ръце и крака „Бразилско лакомство“ работят едновременно на няколко направления, възвръщайки на кожата гъвкавост и еластичност.

Грижат се за кожата на ръцете

Процедура на парафинотерапията от TianDe идеално подхожда за сухата кожа на ръцете, помага в борба с нейното дехидратиране, предпазва кожата от агресивно въздействие на околната среда. Средствата способстват овлажняване и омекотяване на кожата, нормализиране на хидролипиден баланс, а също така придава подмладяващо действие, изглаждайки дребните бръчки.

Грижат се за кожата на краката

Солевата скраб и крем-парафин предотвратява появата на цепнатини, омекотяват мазоли и активно омекотяват загрубялата кожа.

Грижат се за ноктите и кутикула

Процедурата на парфинотерапия от TianDe не само ще се грижи за кожата на вашите ръце и крака, но и ще се погрижи за вашият маникюр и педикюр. Регулярно използване на средствата укрепва ноктите, намалява тяхната чупливост, омекотява кутикула и намалява появата на заусеници.
Пилинг с минерална сол за ръце и крака „Банан“ и крем-парафин за ръце и крака „Бразилско лакомство“ придава усилен ефект, работейки заедно. Но за всичко това поред…

Пилинг с минерална сол за ръце и крака „Банан“ това е средство 2 в 1.

То подготвя кожата за нанасяне на крем-парафин, а също и приключва процедура на парафинотерапия, нежно премахвайки неговите остатъци от кожата.
Нежен скраб въз основа на морска сол почиства в дълбочина и подновява кожата, ексфолирайки мъртви клетки, придава мекота на кожата.
Благодарение на използването му изчезва бариера от мъртви клетки, хранителните вещества по-бързо проникват в дълбоките слоеве на епидермиса.
В негов състав е повече от 50% морска сол, която притежава уникален сбалансиран състав. Калий, калций, натрий, магний, йод – в нея се съдържат минерали, макро- и микроелементи, които са необходими за подхранване на клетките на целият организъм.
Морската сол, меко дразнейки кожата, стимулира приток на кръв към нея. Благодарение на това клетките на кожата се подновяват по-бързо, заздравяване на увреждания става активно и по-ефикасно.
Сочен аромат на банан ще дари на вашата кожа приятен шлейф, а на вас отлично настроение и ще зареди с оптимизъм

Крем – парафин „Бразилско лакомство“ ще поглези вашите ръчички и крачета с нежност и коприненост.

Той осигурява интензивно омекотяване и изглаждане на кожата.
Натурални екстракти и масла на палмовите растения, влизащи в състав на средството ефикасно ще се грижат за кожата.

Активни компоненти

Маслото на бабасу

Бабасу – това е палмово дърво с височина около 20 метра, растящо в Бразилия.
Неговите плодове са орехи, сърцевината на които съдържа до 70% масла.
Това масло активно се грижи за кожата и също така и за ноктите. Подхранвайки и овлажнявайки кожата, маслото възстановява нейния природен баланс и предпазва от дехидратиране.
Маслото на бабасу съдържа високо количество на наситени мастни киселини, които съдействат на по-добро проникване на маслата в дълбоките слоеве на кожата: лауринова, миристинова, олеинова, октанова, линолова, стеаринова киселина.
Благодарение на висок процент на лауринова киселина маслото притежава бактерицидни свойства. А влизащи в негов състав антиоксиданти – витамин Е и фитостероли – придават му силите за борба с ранното състаряване на кожата.
Маслото на бабасу отлично се попива, не оставя мазен блясък. Този компонент излиза в ролята на природен защитен и подхранващ комплекс, който максимално бързо ще помогне да възвърнете на кожата здраве, красота и младост. Маслото успокоява кожата при раздразнения, а също предпазва я от негативно влияние на околната среда.

Екстракт от банан

Полезните вещества, които се съдържат в екстракта от банан, комплексно въздействат върху състояние на кожата:
– фитостероли на ектракт от банан съдействат намаляване на бръчките и подобряване на микро релеф на кожата;
– витамин В помага да се нормализира клетъчен метоболизъм, подхранва и овлажнява кожата, запазва нейната стегнатост и еластичност;
– витамини С и Е подобрява външен вид на кожата, предотвратява нейното ранно състаряване;
– калций – прави кожата стегната и млада;
– магнезий отговаря за нормализиране на респираторни процеси на кожата;
– калий съдейства извеждане на токсините;
– фосфор предпазва кожата от неблагоприятни въздействия на околната среда.

Маслото на ший

Едно от най-ценните базови масла. Неговите защитни и омекотяващи свойства са подтвърдени от многовековен опит използване от африкански народи (това масло са използвали за масаж на новородени бебета, за да ги предпазят от въздействие на горещият климат).
Маслото на ший притежава възстановяващи свойства, то събужда процесите на дълбока регенерация, стимулира синтез на собствен колаген, подобрява цвят на кожата и я предпазва от въздействие на ултравиолетовите лъчи.
Овлажняващи, омекотяващи и защитни свойства на това масло са го правят незаменим за предотвратяване на изтъняване на кожата и в борба с възрастови изменения.

Витамин Е

Един от най-известните и мощни антиоксиданти, който успешно се бори със свободни радикали и предотвратява ранно състаряване на кожата.
Витамин Е оказва регенериращо действие, съдейства заздравяване на раните. Той подобрява подхранване на кожата, възпрепятства сухостта и, задържа влага в кожата, прави я гладка и копринена.
Стимулира синтез на колаген, токоферол намалява дълбочина на бръчките, премахва пигментация.

Крем-парафин за ръце и крака „Бразилско лакомство“ и пилинг с минерална сол „Банан“това са средства за провеждане на процедура „студена“ парафинотерапия, която има редица преимущества пред своят „термичен“ аналог.

Няма противопоказания – подхожда за всички

Както вече говорихме горе, процедурата на гореща парафинотерапия има редица ограничения и е противопоказна за хора със сърдечно-съдови и други проблеми.
Крем-парафин от TianDe действа за сметка на естествена топлина, отделяна от кожата, осигурявайки „парниковия ефект“ предава на всяка клетка от кожата всички свои полезни вещества.

– Хигиенично

Крем-парафин „Бразилско лакомство“ частично се нанася от тубичка директно върху кожата на ръцете и краката, пък горещ парафин може да се използва многократно (при нагряването му в него потапят четка за нанасяне или ръце и крака).

– Удобно – парафин вече е готов за използване

Крем-парафин от TianDe веднага е готов за използване! Само е необходимо – да нанесете необходимото количество от средството върху ръце и крака.

– Икономично

В салоните всяка процедура на парафинотерапия ще ви струва от 30лв. Ако говорим за домашно използване на горещ парафин – ще ви е необходимо да се сдобиете със специално оборудване – ваничка за неговото затопляне, не забравяйте разходите за електричество… В резултат една процедура ще излезе съществена сума…
За провеждане на „студена“ парафинотерапия от TianDe в домашни условия ще са ви необходими само два средства – пилинг с минерална сол „Банан“ и крем-парафин „Бразилско лакомство“. И този комплект ще ви стигне за много използвания.

– За всяко време на годината

Крем-парафин „Бразилско лакомство“ е комфортно да се използва през всяко време на годината. В горещо време горещ парафин подлага организъм на допълнителни топлинни натоварвания.

Крем-парафин за ръце и крака „Бразилско лакомство“ + пилинг с минерална сол „Банан“с тези средства вие можете да правите SPA-процедури за своите ръце и крака.

Ефекта е очеизваден вече след първото използване!

Стъпка 1. Изчистете кожата на ръцете и краката с пилинг с минерална сол „Банан“

С меки кръгови движения нанесете малко количество от средството върху влажна кожа. Движенията трябва да бъдат от долу на горе. Като че ли си слагате ръкавички или чорапки. Масажирайте всяко пръстче, обръщайки особено внимание на ноктите и кутикурите. След това, измийте скраб с вода.
Скрабът премахва бариера от мъртви клетки на кожата, позволявайки на подхранващи вещества да проникват в по-дълбоки слоеве на епидермиса, повишавайки ефективността на последваща грижа.

Стъпка 2. Нанесете върху кожата на ръцете и краката крем-парафин „Бразилско лакомство

Средството леко и комфортно се разпределя върху кожата, обвивайки всяка клетка на кожата със своята нежност и грижа.

Стъпка 3. Завийте ръцете и краката с полиетилен, сложете ръкавички/чорапки.

По този начин вие осигурявате „парников ефект“ – кожата започва да загрява, отделя влагата, извеждайки всичко излишно и активно поема всички полезни вещества, които се съдържат в крем-парафин.

Стъпка 4. След 20 минути премахнете крем-парафин с помощта на солевата скраб

Минерално-солева скраб леко премахва крем-парафин, оставяйки върху кожата приятно усещане на нежност.

Стъпка 5. Нанесете ,който и да е крем TianDe

Асортиментът на Корпорацията включва широк избор на кремове за ръце и крака. За екстра грижа нанесете любимия си крем или за крака

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница