Blog

Ревитализираща грижа за красота и здравина на косата!

by in Красота юли 5, 2021

Според рецептите на древен Китай

 Най-нежната формула

 За да се възстанови скалпа, е необходимо да се възстанови неговият хидролипиден и воден баланс. При такъв проблем е забранено да се използват агресивни шампоани против пърхот, продукти, съдържащи цинк, или такива, чиито формули се основават на изсушаващи компоненти. Скалпът от такава грижа е още по-сух и раздразнен. По него се появяват дълбоки рани и пукнатини, които позволяват на бактериите свободно да проникнат в дълбоките слоеве на дермата. Неправилната грижа може да доведе до пърхот и загуба на коса.

Причините за повишаване на чувствителността на скалпа могат да бъдат дехидратация, механични или термични повреди по време на оформяне, алергични и химични реакции по време на оцветяването, рязка промяна в климата, недостиг на витамини, излагане на слънце и други негативни фактори.

 

Корпорацията за красота и здраве е уверена, че няма неразрешими проблеми. Специалистите на компанията са създали шампоан на базата на легендарния женшен, който може за кратко време да съживи сухия, чувствителен скалп и да стартира процеса на възстановяване на косата с пълна сила! Формулата се основава на тайните на Изтока, доказани от векове.

 

Най-нежната формула нежно почиства, без да изсушава, дори много чувствителен скалп, склонен към лющене. Тя получава здрав вид, а косата й става силна!

 

На основата на естествени повърхностно активни вещества

Шампоан, който ще революционизира представата ви за коса красота и здраве!

 

 

 

 

 

Ревитализиращият корен от женшен шампоан е най-щадящата формула, базирана на естествени повърхностноактивни вещества. Почиства много нежно (в същото време ефективно), без да изсушава дори много чувствителния скалп, което означава, че е подходящ за честа употреба.

 

Благодарение на балансирания си състав, ревитализиращият шампоан:
– намалява дразненето и сърбежа на чувствителния скалп;
– намалява загубата на влага в скалпа;
– интензивно подхранва косата;
– насърчава растежа и укрепването им;
– помага за възстановяване на повредената struktura по цялата й дължина;
– придава на косата здрав блясък, като я прави мека и управляема.

 

Идеален за силно увредена, отслабена и боядисана коса.

 

Кралят на горските животни е тигърът, кралят на морските животни е драконът, а кралят на горските растения е женшенът.
Китайска мъдрост

 

 

 

 

Китайската мъдрост казва: „Кралят на горските животни е тигър, кралят на морските животни е дракон, а кралят на горските растения е женшен“.

 

Всъщност коренът на женшен е ценен в Китай и се използва като най-популярната активна съставка в медицината. За способността си да събужда енергия, да съживява и удължава младостта в Индия и Китай, женшенът започва да се нарича „коренът на живота“.

 

Именно на базата на тази ценна съставка е създаден ревитализиращият шампоан. Силно активният екстракт от корен женшен в шампоана подхранва косата, насърчава растежа, укрепването и ревитализацията. Той е в състояние да възстанови биологичния баланс на скалпа и косата, както и да укрепи космените фоликули.

 

Всяка бутилка съдържа истински корен от женшен.

 

Шампоанът съдържа ефективни омекотители и успокояващи съставки, които внимателно се грижат за скалпа и косата.

Силата на женшен за съживяване на косата ви!

 

 

 

 

 

 

Много хора са запознати с проблема с чувствителността на скалпа. Има дори класификация на видовете чувствителност на кожата.

 

Първият тип е появата на признаци на чувствителна кожа под въздействието на външни фактори: UV лъчение, вятър, високи и ниски температури, кондициониран въздух; нерационално използване на козметика у дома; агресивна грижа.

Вторият тип е повишаване на чувствителността на кожата, причинено от вътрешни проблеми на тялото: хормонален дисбаланс; невропсихично разстройство; намален имунитет; дисфункция на стомашно-чревния тракт.

Третият тип е поливалентен, когато повишаването на чувствителността на кожата се дължи на комбинираното действие на външни и вътрешни фактори.

Важно обратить внимание на свое здоровье, образ жизни и подбирать правильные средства для ухода.

 

Следвайте тези основни насоки за грижа за чувствителен скалп.

– Използвайте меки продукти за коса. Ревитализиращ шампоан с корен от женшен е идеален.
– Не използвайте гребени с фини или остри зъби.
– Не прекалявайте с уредите за горещ стайлинг, не приближавайте сешоар или стилер твърде близо до скалпа и не дърпайте кичури, докато оформяте – това може да причини допълнителен дискомфорт на кожата.

– Внимавайте с изсветляването на косата. Когато оцветявате с оцветител без амоняк, не забравяйте да направите тест, в резултат на който можете да определите дали боята ще предизвика алергична реакция.

Шампоанът може да закупите оттук 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница