Blog

Насочете се: инструкции как да изберете правилните превръзки

by in Здраве май 27, 2021

Всяко момиче по света почти ежедневно прави своя избор на дамски превръзки….. Не можете просто да вземете и купите първата опаковка дамски превръзки, на която сте попаднали, въпреки че … на кого не се е случвало?

Ето защо сега ще поговорим за този проблем.

Има няколко вида дамски превръзки: ежедневни, за „специални“ дни и нощи, както и фито-компреси, насочени към конкретни проблеми.Има и вредни дамски превръзки! Химията отдавна е изместила естествените хигиенни продукти. Това е евтино, удобно и  често опасно.

Как да изберем качествени продукти и какво да търсим?

Материали, от които са направени уплътненията (по-специално горният слой)

Един от основните проблеми на некачествените хигиенни продукти е парниковият ефект, който те могат да предизвикат. Тук е важно да обърнем внимание на материалите, от които са направени уплътненията. Ако първият слой е твърда „гума“, а долният слой (който е прикрепен към бельото) е полиетилен, след 15-30 минути се образува парников ефект в интимната зона, който допринася за развитието на патогенна флора и поява на неприятна миризма.

Потърсете чорапогащници с естествен, мек горен слой. Той трябва да е въздухопропусклив, за да елиминира парниковия ефект.

Например,Корпорация Тианде  произвежда цяла колекция от хигиенни продукти, където всички дамски превръзки имат висококачествена целулозна повърхност. Позволява на кожата да диша, бързо преминава течност вътре, надеждно я „заключва“.

Импрегниране и „вътрешно съдържание“

Често производителите на дамски превръзки създават своите продукти само за защита на бельото, вярвайки, че неприятната миризма може да бъде „маскирана“ от аромати. Не е най-добрият избор за деликатна интимна зона.

Дайте предимство на продукти с натурални съставки. Някои видове корпоративни дамски превръзки са оборудвани със специални вложки или импрегнирани с естествени активни съставки.

Например уплътнения от колекцията „Енергия на билките“ и„Нефритена свежест“ имат специална фитомембрана с патентован концентрат от билкови екстракти, които елиминират бактериите, надеждно „заключват“ неприятните миризми и имат благоприятен ефект върху женското тяло.

 

В асортимента на TianDe има и 2 вида дамски превръзки за фитокомпреси, пълни с дебели фитоекстракти и сухи натрошени билки. „Енергия на живота“ се противопоставят на патогенни микроби и Нежна грижа помага да се намали апетита.

 

Размер и абсорбция

Изборът на дамска превръзка пряко зависи от уникалността на всяка жена, от конституцията на нейното тяло и начина на живот.

TianDe използва вътрешен слой от ултра абсорбиращи полимерни гранули в своите продукти, които моментално абсорбират течността, без да я освобождава обратно.

Изберете чорапогащници в зависимост от вида на бельото и хобитата ви (ако се занимавате със спорт, имате нужда от по-надеждна закопчалка). Специално за вас в колекцията TianDe от 8 вида всеки ден за всеки повод.

За „специални“ дни и нощи, изберете продукт според вашите нужди. Ако изхвърлянето е умерено, стандартните продукти от линията Нефритена свежест или Енергия на билките ще ви подхождат.

 

 

 

За силна менструация, компанията е разработила Дамски превръзки ,,Нефритена свежест“ нощни макс с по-сигурно прилепване, високо задържащи влага страни по краищата, повишена абсорбция и увеличен размер (420 мм). Между другото, тези дмски превръзки  ще станат надеждни помощници за жените в специалния период на менопаузата. Техният фитокомплекс има благоприятен ефект върху микрофлората и помага да се отървете от дискомфорта и сухотата, както и за решаването на проблемите на други жени през този период.

Независимо от календара, дамските превръзки трябва не само да предпазват бельото, но и жената!

Отнасяйте се отговорно към здравето си – изберете висококачествени женски хигиенни продукти!

 

https://tiandegall.bg/product-category/women-health/sanitary-pads/

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница