Blog

IN TOP – първата младежка серия за твоята безупречност!

by in Продукти септември 5, 2019

Искаш да очароваш и покоряваш от пръв поглед?

Търсиш действено „оръжие“ за прелъстяване?

 

Младата кожа се нуждае от особена грижа – често, без оглед на свеж вид и еластичност, тя страда от дехидратация или, обратно, от излишен мазен блясък. Точно на млада възраст ти полагаш фундамент за бъдеще – от днешната грижа зависи това, как твоето лице ще изглежда след 10 години.

 

 

Отърваваме се от мазен блясък

 

Кожата на твоето лице е далеч от идеална, преследва те мазен блясък и периодично те безпокоят възпаления?

 

Използвай супероръжие – ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ  IN TOP!

 

Повече от 91% натурални съставки

 

Гел за измиване

Почистващ гел за лице IN TOP е създаден специално за младата кожа, склонна към омазняване. Той почиства порите в дълбочина от замърсявания, с това предотвратява поява на черните точки. След измиване с този гел твоето лице за дълго ще остане чисто и матово. Кожата ще изглежда по-равна, порите ще се свият.

 

Помни простите правила за измиване на мазна кожа и винаги ги следвай.

 

  1. Използвай гела за измиване по следния начин: размеси малко от средството на върха на пръстите с вода и само след това нанеси върху намокрено лице.
  2. Задължително изчиствай лицето с помоща на гел за измиване два пъти на ден: сутрин и вечер.

 

 

Лосион за демакиаж на очи  In Top:

Свали макиажа заедно с умората!

 

Обичаш партита?

Предпочиташ ярък грим за очи?

Прекарваш много време пред компютъра?

Всичко това могат да издадат твоите очи…

 

Лосьон за демакияж на очите ще премахне грима и умората с един лек жест!

С него ти ще забравиш за „ефекта на пандата“ и тежестта на очите!

 

Повече от 95% натурални съставки!

 

Демакияж – това е една от сновните стъпки, ако не най-главната, при грижа за кожата. Защо? Той помага да се премахне не само грима, но и замърсяванията, натрупани през деня. Никога не игнорирай този етап, иначе запушените пори и синините под очите ще станат твоите постоянни спътници. Кожата на клепачите е много нежна и изисква особено щателен и внимателен подход към почистване. Лосьон за демакияж на очите IN TOP ще ти помогне да премахнеш всякакъв, дори най -издръжливия грим с един лек жест! Не е нужно да търкаш очи, разтягайки тънката кожа.

Просто намокри памучен тампон и прокарай по клепача – гримът ще остане върху памучето, а не под твоите очи! Забрави за „ефекта на пандата“! Лосьонът IN TOP е универсален – с неговата помощ можеш да махнеш грима не само от очи, но и от цялото лице. Като бонус получаваш свеж, отпочинал вид.

 

 

 

                                                                    Специална грижа за комбинирана кожа:

хидратиращ крем за лице за сияеща от красота кожа!

Много е лесно да определите своя тип на кожата даже без участие на козметолог. За да се определи към какъв тип се отнася твоята кожа, направи лесен тест. Сутринта измий лицето с използване на меки почистващи средства от TianDe. Подсуши го с кърпа и не нанасяй върху кожата никакви козметични средства. След два часа пристъпвай към тестиране. Наложи върху лицето тънка салфетка (стават и матиращи салфетки за лице със зелен чай Pro Botanic от TianDe) и леко натисни в областта на челото, носа, брадичката и бузите.

Оцени резултатите от теста.

Върху хартия няма мазни петна – суха кожа.

Върху хартия пет мазни петна в Т-зона и в областта на бузите – мазна кожа.

 

Комбинираната кожа, която също наричат смесена, съчетава в себе си два типа: това е суха и понякога дори нормална кожа в областта на бузите и по-мазна – в Т-зоната (чело, нос, брадичка). Този тип е най-разпростанен.

Смесената кожа изглежда здрава и достатъчно равна, но изисква определени усилия, тъй-като за нея е необходима грижа, като за двата типа. Голямото различие между сухите и мазни зони довежда до проблеми в избора на средствата за грижа. Хидратиращият крем за лице за сияеща от красота кожа IN TOP от TianDe съчетава в себе си свойствата на две средства: активните компоненти овлажняват сухите участъци и придават матовост на мазната Т-зона. Използвай крема два пъти на ден (сутрин и вечер) – и твоята кожа ще  свети със здраве и красота!

 

Хидратиращ крем за лице за сияеща от красота кожа – това е продукт с нежна, ултралека текстура. Той осигурява пълноценна хидратираща грижа, има антиоксидантни и защитни свойства. Регулярно използвайки този крем, ти ще можеш да се насладиш на коприненост, свежест и здравословно сияние на своята кожа.

 

 

Нежността на кожата – нежността на погледа!

 

Гел за клепачи „Сияещ поглед“

 

За зоната около очите са необходими специални средства! Това е една от най-нежните и чувствителни зони, за това, за избягване на ранни бръчки, трябва да се използва специален крем за кожата на клепачите.

 

Кожата под очите е много по-тънка, отколкото на останалото лице, под нея няма нито мускули, нито мазнина. Именно затова възрастовите изменения на лицето първо се проявяват точно в тази област. А причината за това много често е неправилната грижа.

 

Много хора смятат , че да се грижиш за кожата около очите не е необходимо, а някои смятат, че това трябва да се прави след 25-30 годишна възраст. И двете мнения са грешни. Не напразно съществуват кремове, разработени специално за младата кожа.

 

Клепачите са много подвижни – всеки ден ние нееднократно мигаме, смеем се, мръщим се… И, ако не се грижим за кожата под очите както трябва, скоро цялата тази мимика ще се появи на лицето във вид на патешки крачета. При това удачно подбрания крем помага за решаване и на други вълнуващи теб проблеми. Например, да се махнат торбичките и тъмните кръгове под очите, да се изгладят дребните бръчки, да се намалят подуванията. Главното е – да се направи правилен избор за твоята кожа.

 

Гел за клепачи „Ефект на сияещ поглед“ от младежката линия IN TOP от TianDe е предназначен специално за млада кожа. Той ще ти помогне да предотвратиш ранни мимични бръчки и дълбоко ще хидратира кожата, възвръщайки блясъка и сиянието на твоя поглед! Влизащите в състава на гела активните компоненти всекидневно ще се грижат за нежната кожа на твоите клепачи.

 

 

 

Отстраняваме “признаци на умора”!

Не си се наспала, притесняваш се преди важен ден? Налице са тъмни кръгове и торбички под очите?

Исползвай маска IN TOP – експрес-преобразяване от TianDe!

Маска за лице „Рандеву във френски стил“

 

  • Премахва умората, интензивно овлажнява, прави кожата еластична
  • Предотвратява лющенето на кожата, има антиоксидантен ефект
  • Придава на кожата невероятна свежест и блясък

 

 

Ако предишната нощ се оказа по-дълга, отколкото ти си планирала, не е страшно – маска IN TOP от TianDe с лекота ще отстрани следи от умора. Тя интензивно овлажнява кожата и препятства на лющене.

 

Супертънката тъканна маска за лице „Рандеву във френски стил“ ще преобрази твоята кожа мигновено, а по-точно, само за 15 минути. Именно толкова трябва да я оставиш за да въздейства на лицето. Активните компоненти в това време активно ще работят върху красотата на твоята кожа, и след завършване на процедурата лицето ще изглежда обгрижено и освежено.

 

Тъканната маска може да се използва по всяко време на денонощието.

Сутринта ингредиентите в състава на маската дълбоко овлажняват кожата и изравняват нейния тон, а значи, подготвят лицето за нанасяне на грима.

Вечерта тъканната маска премахва умората, освежава лицето, подготвя го за сън и заменя нощния крем.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница