Blog

Време е! Да започнем маратона на трансформацията на тялото за новата година!

by in Здраве, Програми за здраве, Продукти ноември 25, 2021

За всяка жена на планетата е пределно ясно, че не може просто да вземе и да отслабне до Нова година за два дни, но повечето отлагат този процес и се връщат към проблема около 25 декември.

Предлагаме да не отлагаме тази година, а заедно да започнем маратона на трансформацията на тялото днес! И дори да сме доволни от теглото, да сме в добра форма, но искаме да направим кожата си еластична или да се отървем от целулита – този маратон е и за нас!

 

 

 

 

Процесът на отслабване се основава на три стълба, без които е много трудно да си го представим. За да отслабнем или, казано от научна гледна точка, да намалим телесното тегло на живия организъм, е необходимо да коригираме храненето, да осигурим физическа активност на тялото и да създадем навик за пиене на вода. Няма да се спираме на тези три точки, тук всичко е пределно ясно: правилно хранене, табу на газирани, брашно, солени, пикантни храни. Зелена светлина за спорт и много напитки.

Днес ще се фокусираме върху мотивационната страна на проблема и върху допълнителните начини, с които можем да приведем тялото и кожата си в добро състояние.

За да се мотивираме за трансформацията за Новата година, ще имаме нужда от следното.
1. Оформяне на желания външен образ. Този, който искаме да получим с помощта на регулирано хранене, спорт и допълнителни процедури (масажи, лимфен дренаж, сух масаж, използване на антицелулитни продукти). Запомнете го до най-малкия детайл, можем дори да поставим желания силует на хартия, изрязан в дневника си (ако искаме да отслабнем), или красива снимка от лъскаво списание, на която се вижда равномерна, тонизирана кожа в областта на корема и задните части. Не си поставямее непостижими цели, за да не останем разочаровани. Ако ви се струва емоционално лесно и просто в тази малка пробна фаза, тогава можем да въведем такъв начин на живот като постоянна основа.

 

 

 

 

 

 

2. Хвалете се на глас или си водете специален дневник, в който ще лепим звездички за правилните действия, издръжливост и усилия. Осъзнаването на това колко звезди са се настанили на страницата на дневника ви на ден ще повиши самочувствието ви, вярата в себе си и в резултата. Ако искаме не просто да тонизираме тялото, а да намалим теглото си, тогава да запишем теглото си в дневник. Може да описваме чувствата, очакванията и ефекта от процедурите, както и да опишем настроението си писмено. Максималното участие в процеса вече е половината от битката.

3. Следете дните. Вземеме бяла дъска за хладилника си, където можем да напишем цели, и всяка сутрин да отброяваме дните, които остават до новата година. Така ще разберем, че остава все по-малко време и не си струва да се отпускаме.

Лечение, което си струва да се приложи в маратон за отслабване

  • Ако времето и парите позволяват, отидете на курс за антицелулитен или лимфен дренажен масаж. Като цяло какъв вид масаж е подходящ за вас – специалистът ще определи.
  • У дома, за да подобрите тургора на кожата, да се отървем от целулита и да намалим отпуснатата кожа, използваме антицелулитен крем и 3D масажно средство, които ще допринесат за стягащ и антицелулитен ефект чрез активиране на метаболитните процеси в кожата.

  • Сбогувай се с токсините. Пийте напитки, които насърчават елиминирането на всички излишни от тялото, както и такива, които съдържат компоненти за изгаряне на мазнини: инулин, L-карнитин L-тартарат, хром пиколинат и др.

И не забравяйте, че само добре обмисленият, цялостен подход към проблема може да реши проблема, така че вземете сериозно маратона за преобразяване, ако искате да бъдете неустоими през новата година! 🎄

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница