Blog

Моделираща лифтинг V-line маска за брадичката

by in Красота, Продукти март 31, 2020

«Чоахае» – в превод от корейски «Харесвам те»!

 

 

Източната философия на красотата е много разнообразна. Ако говорим за Китай, там има силни вековни традиции, уникални съставки, които в синергия с модерните технологии правят ефективни рецептури, удобни за употреба.

 

В Япония учените се занимават с изследвания в областта на намаляване на молекулното тегло на компонентите за по-дълбокото им проникване в кожата (колаген, пептиди, хиалуронова киселина и др.). Технологията на опаковане на компоненти, по-специално капсулирането, е друг „трик“ на японците. Иначе Япония е доста консервативна. Лечението изглежда традиционно от европейска гледна точка: лосиони, кремове, серуми и др.

 

Но Корея през последните години се превърна в истински лидер в областта на козметичните иновации. Корейските и японските учени често използват взаимно изследванията си, но ако в Япония подходът към козметиката, както вече беше казано, е консервативен, тогава Корея има желание да експериментира и често те са много ефективни!

 

Корейската козметика се отличава с естествени подбрани съставки и балансиран състав. При производството му се използват уникални национални рецепти, изпитани във времето.

 

Основата на всеки корейски козметичен продукт са ефективни компоненти (масла, екстракти, екстракти и есенции), използващи съвременни технологии. Удобството и комфортът при използване също са много важни.

 

Представяме ви новата серия на КОРЕЙСКИТЕ СРЕДСТВА – линията «Чоахае». В превод от корейски език «Чоахае» означава „харесвам те!“. Защо такова име? Ще разберете, когато след използване на продуктите от серията и видите отражението си в огледалото.

 

Моделираща лифтинг V-line маска за брадичката

 

 

 

 

 

Един от продуктите на новата линия е V-line маска за повдигане и моделиране на линията на брадичката. От името вече е ясно действието на продукта. Маската работи в няколко посоки наведнъж, но нека разберем всичко по ред.

 

Ъгълът на младостта, или какво е втората брадичка

 

Втората брадичка и “плуващият” овал на лицето. Свикнали сме с факта, че тези проблеми са свързани или с излишно тегло, или с възрастта. Но проблемът е по-млад и основната причина днес е лошата стойка. Непрекъснато гледаме или монитора на компютъра, силно изпълвайки шията си напред, или екрана на смартфона, спускайки лицето си надолу. Мускулите свикват с обичайното си положение. Има още един лош навик, присъщ на тези, които живеят в студен климат. Дори напълно обвити в шал, мнозина прибират вратовете си и повдигат раменете. Анатомията на лицето се променя, а след това мускулите и кожата. Тъканите губят еластичността си и просто висят.

 

Втората брадичка, тя е двойна, влияе върху привлекателността на образа. Има такова понятие – „ъгълът на младостта“. Според този показател (той, разбира се, не е единственият) оценяваме младостта на човек. Правим го несъзнателно.

 

В идеалния случай този ъгъл трябва да бъде 100-110 градуса.

 

 

 

Когато ъгълът се промени и стане повече от 110 градуса, брадичката се склонява към шията, докато кожата не става по-малка. Тук се губи яснотата на овала на лицето. Появява се втора брадичка.

 

 

Ако лицето „плува“, брадичката е загубила ясни очертания, тогава трябва да се вземат допълнителни мерки. За съжаление, само кремовете не могат да решат този проблем.

 

Причини за втората брадичка

 

Генетично предразположение (наследственост). И това не винаги е свързано с излишното тегло.

 

Излишно тегло в комбинация с неправилна диета и заседнал начин на живот „помага“ за образуването на мастни натрупвания в брадичката и бузите.

 

Рязко намаляване на тегло. Рязкото намаляване на теглото води до образуването на „излишна“ кожа и кожни гънки в брадичката, тъй като слабите лицеви мускули позволяват увисване на подкожната мастна тъкан. Процесът на възстановяване не е бърз и ако не се предприемат действия, тогава втората „увиснала“ брадичка може да остане дълго време.

 

Възрастовото (след 4550 години) намаляване на еластичността на кожата на лицето се получава в резултат на естествено забавяне на процесите на регенерация и трофизъм в кожата и тъканите. Кожата става суха, по-лющеща, набръчкана, деформира овала на лицето.

 

Нарушаване на стойката. Обърнете внимание на това как сте изправени. Най-вероятно стойката Ви е неправилна. И ако се изправите, тогава може да ви излезе неприятна изненада. Може би коремът все още ще Ви „виси отвън“ и в областта на 7-ия прешлен може да се образува «хълм». Шията не е вертикална, но се накланя напред. Не толкова отдавна дори се появи терминът „компютърна шия“.

 

Това е истински проблем на нашето време. В допълнение към навика да притискате врата си към компютърния монитор, има и друг проблем.

 

Колко е часът? Най-вероятно, за да отговорят на този въпрос, повечето ще погледнат своя смартфон. Помислете за това: колко пъти на ден се вглеждате в него? Вече е невъзможно да си представим модерен човек без смартфон. В резултат на честата му употреба се създава допълнително натоварване върху колагеновите и еластиновите влакна, способността им да поддържат подкожната мастна тъкан и еластичността на кожата е намалена. Дори много стройни момичета може да имат втора брадичка.

 

Какво да правя Обърнете особено внимание на областта на шията и брадичката. И развийте правилния навик – не притискайте брадичката към врата си. Моделираща лифтинг V-line маска за брадичката спомага за формирането на навик, ако се използва редовно.

 

ХИДРОГЕЛНА МАСКА + ПРЕВРЪЗКА ЗА ПОВДИГАНЕ НА БРАДИЧКАТА

Моделираща лифтинг V-line маска за брадичката работи незабавно в две посоки

  1. Като маска – мулаж за деликатната зона на брадичката. Хидрогеловият слой е напоян с комплекс от активни компоненти.
  2. Като превръзка за брадичката – маската действа на физическо ниво. Спомнете ли си как жените са се масажирали, потупвайки брадичката с кърпа?

 

 

Маската приляга плътно към брадичката и е прикрепена зад ушите. Има формата на превръзка. Благодарение на тази форма се получава стягане на тъканите, овалът придобива ясен контур. Маската за брадичка работи по прост начин. Умереното налягане подобрява притока на кръв. Тъканите са наситени с кислород, хранителни вещества. Появява се интензивно производство на колаген, разрушава се подкожната мастна тъкан и се възстановява водно-солевият баланс.

 

Превръзката на брадичката е ефективен начин за възстановяване на ясен овал на лицето и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. Ако я комбинирате с грамотна грижа против стареене, е лесно да постигнете невероятни резултати и да запазите младостта за дълго време.

Състав на маската

Благодарение на активния състав на маската, подхранвате кожата, това ще й помогне да възстановите колаген, а следователно и еластичността на кожата, по-бързо.

 

Сокът от алое облекчава възпалението, успокоява кожата и я подхранва.

 

Кофеинът тонизира и създава приток на кръв към кожата.

 

Хиалуроновата киселина предпазва кожата от загуба на влага, а освен това я предпазва от бактерии, вируси и алергени, подобрява заздравяването на тъканите и предотвратява развитието на розацея.

 

Хидролизиран колаген. С всяка година технологията се подобрява, молекулното тегло на молекулите на колаген става по-малко. Основната задача е да доставят активните компоненти дълбоко в кожата, а колагенът е доста голяма спирала.

 

Аденозинът предпазва кожата от стареене, действа като антиоксидант. Има противовъзпалителен ефект, облекчава зачервяването на кожата. Стимулира метаболитните процеси в клетките и синтеза на колаген. Увеличава съдържанието на еластин в кожата и изравнява нейното облекчение.

 

Мускулен релаксант пептид (Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate)

Мускулно-релаксантните пептиди са известни още като пептиди с Botox ефект поради общото свойство да намаляват подвижност на лицевите мускули. И тук е важно да се вземе предвид, че ефектът на пептида не е същият като ефекта на инжектирането. Инжектира се ботулинов токсин, който парализира мускула. Пептидът леко отпуска мускула, като забавя предаването на импулси от нервните окончания. Като част от маската V-line пептидът ви позволява да засилите ефекта на повдигане, спомага за отпускане на мускулите на брадичката.

 

Имате ли навика да стиснете устни, да хапете устни, да скърцате със зъби, особено когато сте стресирани? Ако има, тогава обърнете специално внимание на маската V-линия.

 

Благодарение на специалната си форма, тя се прилепва плътно към кожата и поради напрежението на маската се създава термоефект: съставът, с който хидрогеловият слой е напоян, се активира от собствената топлина на кожата. Активните съставки взаимодействат още повече с кожата.

 

Благодарение на тесния контакт с кожата, маската V-line насърчава проникването на всички ценни компоненти в нея при максимална концентрация и има силен контурно повдигащ ефект в областта на брадичката.

 

Активният разтвор на хидрогелния слой на маската овлажнява и укрепва кожата, подобрява нейната еластичност. Овалът на лицето е стегнат, формата на брадичката става по-елегантна и ясна.

 

Как да използвате V-line маска?

  1. Извадете маската от опаковката, отстранете защитния слой.
  2. Разтегнете маската малко преди да я сложите.
  3. Закрепете маската на едното ухо с помощта на специален слот.
  4. Натиснете маската към областта на брадичката и отведете към противоположното ухо.
  5. Закрепете маската към второто ухо, внимателно регулирайте.

 

Маската трябва да приляга плътно към областта на брадичката, без бръчки.

Нормално – леко, но комфортно напрежение.

 

След 1-2 часа маската може да бъде премахната.

 

 

Как да използвате маската: премахнете защитния филм, разтегнете и разпределете маската върху чиста кожа на лицето по контура на брадичката. Закрепете върху ушите със странични прорези. Оставете за 1-2 часа. Ако има дискомфорт, тогава можете да свалите маската и да я разтегнете малко по-силно.

 

Тази маска е един вид превръзка. Тя стяга кожата, докато я използвате, и допълнително ви напомня, че е препоръчително да държите главата си изправена. Маската не ограничава движенията, но въпреки това, притискайки брадичката към шията, ще почувствате маската и затова запомнете стойката си.

Моделираща лифтинг V-line маска за брадичката може да поръчате оттук

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница