Blog

Коктейл?

by in Красота, Продукти октомври 15, 2021

Това е предложението, към което можете да се обърнете в събота, за да …. косата си!

Сигурни сме, че няма да имат нищо против!

Уловете коктейлни рецепти за коса:

ЕНЕРГИЯ:

 

Подходящ за мазна, безжизнена и суха коса. Нашата коктейлна грижа (съставена е от продукти от серията Aloe Rich) ще ви позволи бързо да възстановите отслабената коса, да укрепите структурата на косата и да придадете на нишките блясък и гладкост. Вземете шампоан за коса с алое, който овлажнява косата, като същевременно запазва обема в корените. След него използвайте балсам от същата серия. Още на следващия ден ще почувствате как косата ви е буквално изпълнена с влага, блести перфектно и лесно се разресва!

 

 

 

ВИТАМИНИ:

 

Идеален за боядисана, безжизнена, суха коса, този коктейл разполага с два продукта Кератин: Шампоан-маска с кератин за боядисана коса и кератин спрей. Вече разбрахте ли, че основният компонент на серията е кератин? В допълнение към него, съставът на двата продукта е обогатен с витамини. Шампоанът съдържа витамини Е и В5, а термозащитния спрей съдържа витамини А и Е.

 

 

 

 

ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ:

Коктейл, който ще бъде необходим на тези, чиято коса е отслабнала. Основната съставка на серията е гъбата ling Zhi. Всъщност самата серия се нарича Ling Zhi. Коктейл, състоящ се от балсам  и шампоан, ще помогне за укрепване на корените на косата и възстановяване на косопад. Активните компоненти на балсама предпазват от негативните ефекти на околната среда, UV лъчението и стреса, което е толкова необходимо за космополитните жители.

 

 

 

 

 

 

🍸 Следвайте връзката и записките на „съставките“ за вечерна коктейлна красота! 🍸

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница