Blog

Мини салон за красота в дамската чантичка

by in Красота, Продукти октомври 8, 2020

Какво правим, когато видим несъвършенства в кожата си ?

Какво правим, когато забележим бръчки, възпаления и отоци?

Разбира се, искаме да се отървем от тях възможно най-скоро!

Преди , за да се борите с несъвършенствата на кожата, трябваше да изпробвате различни кремове и друга козметика и да отделите време за избор на „вашият ” продукт. Освен това задачи като подмладяване в повечето случаи сте решавали само чрез посещение на козметик. Грижата за кожата отнема много време и е скъпа.

Звучи ви познато? Сега се пригответе за факта, че след като прочетете тази статия всичко ще се промени драстично за вас!

Представяме ви многофункционално козметично устройство – 3D фотонер !

Предимството на фотонер TianDe е, че е подходящ за всички типове кожа и решава проблемите на всеки от тях с помощта на комбинация от ултразвук и фотохромотерапия.

Синята светлина се препоръчва за тези с мазна и склонна към възпаления кожа . В комбинация с подходяща козметика TianDe, като маската Master Herb за акне и белези, фотонерът намалява възпалението и стяга порите.

За хора с комбинирана кожа е предназначена зелена светлина. За да овлажните кожата си, използвайте  продуктиот серията ASIAN BEAUTY  според възрастта ви.

Ако търсите подмладяване , заложете на червената светлина и релаксиращите кремове Collagen Active и Snake Factor .

Специалните свойства на устройството осигуряват по-лесно и по-ефективно проникване на козметика в кожните клетки. И всяко от действията на фотонера е придружено от микромасаж, който има стимулиращ резултат.

Фотонерът не е предназначен само за употреба върху кожата на лицето.

В допълнение, можете да извършвате процедури върху устройството за лечение на разширени вени (с фитогел за крака „Slaviton“ ) и целулит (с антицелулитни продукти ) в проблемните зони.

Опитайте фотонер и вижте, че да имате  красивата и младежка кожа е лесно!

Повече указания за работа с 3D Photoner може да прочетете тук

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница