Blog

Мултиактивна мицеларна вода TianDe

by in Продукти август 27, 2019

Мицеларна вода това е меко почистващо средтство за премахване на грим.Премахване на грим – не е единствената цел на продукта.

 

  • Разтваря грима и кожните замърсявания, запазване на мембранния хидролипиден баланс.
  • Матиране на кожата: дълбоко почиства стяга порите.замърсяванията и излишния себум, пречиства и стяга порите.
  • Изглажда: овлажнява, успокоява, тонизира и омекотява кожата.
  • Експресно – прочистване: алтернатива на конвенционалната вода в “полето”

 

Mицеларната вода ще помогне за решаването на всички тези проблеми с едно движение, без усилие, много внимателно. Тя е подходяща за всички типове кожа, включително чувствителна, като мицеларната вода се е появила като козметично средство в медицината. Първоначално тя е била използвана за грижа за деликатната кожа на бебета и хора с кожни заболявания. Затова можем спокойно да го използвате, за да премахнете грим от очите и устните.

 

Нежната формула TianDe мицеларна вода, без сулфати, парабени, аромати, оцветители, минерални масла не запушват порите и няма да предизвика дразнене на кожата. Липсата на алкохол няма да вземе ценната хранителена  влагата от кожата, което води до стягане и сухота.

Ефективните средства увеличават естествените компоненти в състава и , които обгрижват  кожата.

Иновативен комплекс PORE REDUCTYL – концентриран екстракт, извлечен от пулпата на лиственица гъба, гъби Fomes Officinalis. Размера на порите намалява с 13% в рамките на 15 минути след прилагане.

Стяга порите, тя се бори с излишния себум, придава на кожата естествен матиращ ефект, овлажнява, успокоява и омекотява кожата. Комплексът съдържа agaricinic киселина, която има силно стягащо действие, не изсушава кожата. Напротив, роговия слой овлажнява, прави кожата еластична и гъвкава.

Алантоин – естествено съединение, което предпазва кожата от негативните ефекти, външни фактори,  успокоява и стимулира обновяването на клетките..

 

 

 

 

Мицеларната вода – неизменно средство за премахване на грим.

 

Mицеларната вода ще позволи да се измие лицето ,дори в пълната липса на вода в природата, по време на дълъг полет или преместване.

 

Той е незаменим след партита, когато за процедурата за дълго почистване нямаме сила, и си лягаме с грим на лицето си е неприемливо.

Възможно е да се вземе на фитнес и бързо да се почистим след тренировка.

Чудото мицеларна вода активно се използва от модели и актьори, които трябва бързо и често да променят изображенията си ,заради което се сваля един грим и след това се слага другия.

Едно средство еднакво ефективно при употребата за всякакъв тип кожа и възраст,тя е незаменима за суха,чуствителна ,възпалена  кожа раздразнена от други почистващи средства.

 

 

 

 

Чистота за кожата с едно движение!

 

 

 

                          

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница