Blog

“Чисто злато“ в грижата за кожата

by in Продукти август 7, 2019
Отдавна не сте се глезили с нещо специално?
Подарете на кожата си луксозна грижа с почистващ златен маска-филм за лицето.
Благодарение на филмовата структура, маската ще осигури мигновенно стягане на кожата и активните й съставки ще осигурят свеж, лъчезарен тен и продължително овлажняване на лицето.
Нанесете маската с курс от 10-15 процедури и ще осигурите на кожата си луксозна, ултра-наситена грижа. Или я използвате като средство за бърза трансформация – приложете върху кожата малко преди важно събитие, да получите незабавен резултат.
Ефективността на всеки инструмент се определя от стойността на неговите компоненти.
Златната маска съдържа истински „деликатеси“!
Екстракт от лястовиче гнездо – е най-ценната природна съставка.
Какво представлява лястовиче гнездо?
Това гнездо от близки роднини на лястовиците – бързи салангани.
Гнездата имат плоска форма на чаша.
Птиците гнездят на островите на Южнокитайско море и Бенгалския залив– под арки на пещери, под тавана на пещерите и на стръмни скали, на открито море .
Там те са изключително опасни за извличане и екологично непрактични, така предприемчиви китайци, създадени за промишлени цели, специални ферми.
Те изграждат многоетажни тъмни бетонни конструкции, създават всички условия за изграждане на гнезда и привличане на бързи салангани с нотки на птичи звуци и специални вкусове.
Строителният материал за гнездата на салангените е предимно морски дарове (Малки миди , микроводорасли, хайвер) които птиците стегнато слепват със собствената си слюнка.
Особено ценни са белите гнезда, където птиците още не са поставили яйца, – те съдържат най-малко примеси.
Лястовиче гнездо се използват от стотици години в китайската козметология и медицината.
Тъй като птиците изграждат гнезда от морски дарове, екстрактът, извлечен от гнездото, съдържа голямо количество йод, фосфор, калций, желязо и аминокиселини. Слюнката на саланганите, която се използва като крепеж по време на създаването на гнездото, се състои от гликопротеини,и също така съдържа протеин, който обикновено се нарича епидермален фактор на растежа (EGF).
Аминокиселините са основата за създаването на протеини от колаген и еластин, които са отговорни за еластичността, еластичността и кожата. Освен това, те забавят свързаните с възрастта процеси на образуване на пигментни петна, участват в свързването на токсини. Факторът EGF е в състояние да възстанови жизнения цикъл на клетките, стимулира растежа и делението им, активирайки процеса на обновяване на кожата.
Минерални соли насищат кожата с полезни минерали и микроелементи, допринасят за отстраняването на токсините, имат тонизиращ и омекотяващ ефект, имат дезодориращи, дезинфекционни и антиоксидантни свойства.
Натриев хиалуронат действа като хиалуронова киселина, който се нарича „звезда с 1000 фенове“: 1-а неговата молекула привлича 1000 молекули вода. Това вещество образува лек филм върху кожата, който активно абсорбира влагата от въздуха, създавайки ефект на допълнителна влага, подобрява тургора и еластичността на кожата.
Бетаинът е аминокиселина, която се получава от сок от цвекло. Той има свойството да поддържа електролитния баланс в клетките на кожата, запазвайки молекулите на водата в тях и не им позволявайки да проникнат през клетъчните мембрани. В допълнение бетаинът омекотява и изглажда кожата.
Калиев глициризат – натуральный компонент, который получают из солодкового корня (лакрицы). Използва се за овлажняване и тонизиране на кожата. Калиев глициризат има антиоксидантно, противовъзпалително, успокояващо действие.
Филм-маска ще Ви помогне да решите няколко проблема наведнъж!
  • Филм-маска осигурява дълбоко почистване.
· При редовно приложение можете да освободите кожата от всичко излишно и да кажете сбогом на черни точки!
  • Маската леко и внимателно премахва старите частици на кожата.
  • Заедно с филма пада загрубелите клетки, излишен себум, клетките са наситени с кислород.
· Такава маска е способна за един път да направи цветът на лицето да бъде по здрав , премахвайки мазния блясък.
  • Благодарение на специалната структура, маската незабавно затяга кожата, дава й по-млад, по-еластичен вид!
  • Маската наистина прониква дълбоко в дермата, насища я с всички хранителни вещества и осигурява влага.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница