Blog – Full Width

Достатъчно смелост! И искате да опитате мезотерапия?

by декември 8, 2021

Какво представлява мезотерапията и как влияе върху кожата?

Мезотерапията е една от най-честите инжекционни козметични процедури. Мезотерапията се използва за решаване на повечето естетически проблеми: суха кожа, Пигментация, фини бръчки, акне, пост-акне, стрии, белези, дехидратация на кожата. Въпреки това, не всеки знае, че има друг начин да се извърши тази процедура – у дома, с помощта на специален масажен валяк и специални високо ефективни средства. Между другото, домашна процедура мезотерапия е не по-малко ефективен и също невероятно икономичен!

Подробно разказваме как нежно да влезем в курса (или вкуса) и да получим максималния резултат от домашна процедура.

За да проведете курс на мезотерапия у дома, ще ви трябва мезоролер,специален трансдермален комплекс, който съдържа високо активни компоненти, обичайния ви крем за грижа и почистващи средства (като пяна или гел за измиване и тониране на лосион за кожата).

Как да използваме мезоролер?

Стъпка 1: Преди да приложите мезоролера, почистете кожата по начина, по който сте свикнали.

Стъпка 2: Обърнете внимание, има две възможности за използване на mezoroller.

Можете да направите мезомасаж веднага след почистване и тониране на кожата, и можете – след прилагане на трансдермалния комплекс. Това няма да повлияе на ефективността по никакъв начин, но първият вариант ще удължи срока на експлоатация на месомасажиера и, според нас, е по-хигиеничен.
И. Ако сте започнали мезопрактъра веднага след почистване на кожата, тогава след приключване на работата с валяка, веднага нанесете трансдермалния комплекс върху кожата.

Моля, обърнете внимание: прилага се на два етапа!

Първо, мезококтейлът се нанася върху кожата, а минута по-късно – микрокапсулси.

Б. Ако решите да направите mesomassage „по продукт“, след това нанесете активното вещество в областта, където ще се търкаля валяка. След процедурата, не се отмива продукта от лицето!

Стъпка 3: Фиксирайте процедурата, като приложите крем за грижа, за предпочитане с анти-възрастова формула.

Общи правила

Отнасяйте всяка област с мезоролер 10 пъти вертикално, хоризонтално, а след това диагонално и в двете посоки. Завъртете мезоролера без налягане, бавно и внимателно. Ако решите да промените посоката на движение на игления валяк, вземете го далеч от кожата и го поставете отново под ъгъла, който искате. Не обръщайте мезоролера директно върху кожата!

Условия за ползване и съхранение

Mesoroller е устройство изключително за лична употреба.

Необходимо е мезоролерът да се съхранява на място, недостъпно за деца, в специална кутия, доставена с устройството.

 

 

 

 

 

След падане и други механични повреди, мезоролерът не може да се използва, тъй като деформираните микроелета могат да наранят кожата.

Един мезоролер може да се използва за около шест месеца, но след този период можете да го използвате върху по-плътни участъци от кожата, например върху бедрата – за подобряване на работата на антицелулитните средства. Или да стимулира растежа на косата на главата.

През пролетта и лятото, по време на висока слънчева активност, защитете кожата си след микроиглена мезотерапия със слънцезащитен крем (поне SPF 20).

Курсът на мезотерапия се състои от средно 6-8 процедури.

Схема за валцуване на мезоролер

 

 

 

 

 

 

Дезинфекция на мезоролера у дома

След процедурата изплакнете валяка с топла вода и дезинфекцирайте. Освен това използвайте хлорхексидин или асептолин за дезинфекция.

След дезинфекция мезоролерът трябва да бъде изсушен и съхраняван в пластмасова кутия. Ако не е бил използван повече от 7 дни, дезинфекцирайте с хлорхексидин или асептолин също преди употреба.

Готови ли сте да трансформирате кожата си с мезотерапия?

Против течение: превръзки с фитомембрана

by декември 8, 2021

Несъмнено винаги е трудно да плувате срещу прилива и е особено трудно да останете разделени, избирайки естествени и висококачествени продукти за грижи за себе си и дома, а не безполезни евтини стоки от масовия пазар, понякога с много съмнително качество, според действието.

И ако закупуването на домакински ръкавици от неизвестен материал с цел да се спестят пари все още е повече или по-малко разбираемо, тогава закупуването на хигиенни продукти от нискокачествени материали е шокиращо. Същото важи и за здравето, тук изобщо не можете да спестите! Според статистиката на СЗО повече от 53% от болестите на жените са свързани с некачествени продукти за женска хигиена. Казваме ви каква е вредата и каква е алтернативата.

Боклук и хлор
Много производители на дамски превръзки използват рециклируеми в производството си – рециклиран боклук. Всъщност, няма нищо лошо в това, рециклируемите са бъдещето. Но, за да се даде хигиенни продукти „продаваем външен вид“ и белота, те се лекуват с хлор. Това е много опасен химикал, който може да причини подуване на лигавиците. Освен това има тенденция да се натрупва в тялото.

Парников ефект
Следващият проблем с некачествените хигиенни продукти е парниковият ефект, който те могат да причинят. Тук е важно да се обърне внимание на материалите, от които са направени уплътненията. Ако първият слой е твърд „каучук“, а долният (който е прикрепен към бельото) е полиетилен, след 15-30 минути се образува парников ефект в интимната зона, допринасящ за развитието на патогенна флора и появата на неприятен мирис.

Има ли алтернатива?
Корпорацията за красота и здраве произвежда цяла колекция от хигиенни продукти, които съдържат традициите на ориенталската мъдрост, съвременните технологии, най-естествените материали и съставки. Те могат да станат важна част от живота на жената, ключът към отличното благосъстояние.

Корпорацията произвежда няколко серий превръзки, които защитават жена, а не само бельо! Това са по право един от най-легендарните продукти в гамата на компанията.

Те бяха оценени от жените за тяхната ефективност, естествен състав и полезни свойства. Всички дамски превръзки на корпорацията се отличават с факта, че това не са просто хигиенни продукти, а ефективни фитокомпреси, които имат много полезни свойства. Превръзките са включени в специално разработени програми „Женско здраве“ от корпорацията.

Една от най-популярните линии на превръзки е „Нефритена свежест“. Това е пълен арсенал от хигиенни продукти: за критични дни и критични нощи, дневни подложки от няколко вида, нощни подложки с увеличен размер, сред които всяко момиче и жена ще намерят свое собствено средство за защита.

Колекция „Нефритена свежест“
Колекцията “Нефритена сввежест“ включва няколко вида дневни дамски превръзки. Всеки от тях има свои предимства, но всички те са ефективни и съдържат фитокомплекс, който се грижи за здравето на жените, помага да се отървете от неприятна миризма, дава свежест и комфорт!


Фитокомплексът е патентован. Разработен е в Изследователския институт в Гуанджоу.

1. Дамски билкови превръзки „Нефритена свежест“ ежедневно ще ви помогне да чувствате комфорт и самоувереност всеки ден. Те напълно повтарят движенията на тялото ви, без да се огъват или деформират по време на носенето. Каквото и да правиш, седмичника ще остане поставен! Можете да отидете за сутрешен джогинг, да се забавлявате с приятелите , а вечер да отидете на фитнес, превръзката все още ще бъде сигурно прикрепена към бельото ви. Дори по време на интензивни спортове!

 

 

 

 

 

 

 

2. Дамски билкови превръзки „Нефритена свежест“- супертънки ежедневно ще ви помогне да се съсредоточите върху най-важното! Те лесно се адаптират към формата на тялото и бельото ви – носят се с прашки,  бикини  и класическо бельо! Благодарение на универсалната форма, те ще се поберат всеки модел бикини. Нежна, като втора кожа, те ще ви дават комфорт и грижа всеки ден!

 


3. Деликатни и нежни, ежедневни превръзки „Нефритена свежест“ с аниони надеждно ще ви предпазят от неприятен мирис и дискомфорт, а също и ще предадат  свежест за целия ден! Това не е просто седмичен, той е уникален хигиенен продукт с вграден анионен „чип“ за вашия максимален комфорт и отлично здраве! Уникален анионен „чип“ подобрява микроциркулацията на кръвта;

-има противовъзпалителни свойства;

-има положителен ефект върху микрофлората;

– бори се с  причините за възпаление на вагиналната мембрана;

-подобрява вътрешната секреция;

-допринася за нормализирането и възстановяването на менструалния цикъл.

Дневните превръзки с аниони “ „Нефритена свежест“ е здраво прикрепена към бельото, не се деформира през деня и не дразни кожата.

4. Само споменаването на алое предизвиква усещане за свежест. Това растение със сочни месести листа е един от най-ярките представители на сукулентите, т.е. растения, които съхраняват влага. Превръзката“Нефритена свежест“, нежна като самото алое, перфектно запазва влагата, като внимателно се грижи за вашия интимен комфорт. Превръзките с екстракт от алое са представени в два формата: познатият пакет „пълен размер“, в който има 20 превръзки, както и дневен формат „винаги под ръка“ в индивидуален компактен пакет.

 

Дамски превръзки Архиви – Тианде (tiandegall.bg)

Време е! Да започнем маратона на трансформацията на тялото за новата година!

by ноември 25, 2021

За всяка жена на планетата е пределно ясно, че не може просто да вземе и да отслабне до Нова година за два дни, но повечето отлагат този процес и се връщат към проблема около 25 декември.

Предлагаме да не отлагаме тази година, а заедно да започнем маратона на трансформацията на тялото днес! И дори да сме доволни от теглото, да сме в добра форма, но искаме да направим кожата си еластична или да се отървем от целулита – този маратон е и за нас!

 

 

 

 

Процесът на отслабване се основава на три стълба, без които е много трудно да си го представим. За да отслабнем или, казано от научна гледна точка, да намалим телесното тегло на живия организъм, е необходимо да коригираме храненето, да осигурим физическа активност на тялото и да създадем навик за пиене на вода. Няма да се спираме на тези три точки, тук всичко е пределно ясно: правилно хранене, табу на газирани, брашно, солени, пикантни храни. Зелена светлина за спорт и много напитки.

Днес ще се фокусираме върху мотивационната страна на проблема и върху допълнителните начини, с които можем да приведем тялото и кожата си в добро състояние.

За да се мотивираме за трансформацията за Новата година, ще имаме нужда от следното.
1. Оформяне на желания външен образ. Този, който искаме да получим с помощта на регулирано хранене, спорт и допълнителни процедури (масажи, лимфен дренаж, сух масаж, използване на антицелулитни продукти). Запомнете го до най-малкия детайл, можем дори да поставим желания силует на хартия, изрязан в дневника си (ако искаме да отслабнем), или красива снимка от лъскаво списание, на която се вижда равномерна, тонизирана кожа в областта на корема и задните части. Не си поставямее непостижими цели, за да не останем разочаровани. Ако ви се струва емоционално лесно и просто в тази малка пробна фаза, тогава можем да въведем такъв начин на живот като постоянна основа.

 

 

 

 

 

 

2. Хвалете се на глас или си водете специален дневник, в който ще лепим звездички за правилните действия, издръжливост и усилия. Осъзнаването на това колко звезди са се настанили на страницата на дневника ви на ден ще повиши самочувствието ви, вярата в себе си и в резултата. Ако искаме не просто да тонизираме тялото, а да намалим теглото си, тогава да запишем теглото си в дневник. Може да описваме чувствата, очакванията и ефекта от процедурите, както и да опишем настроението си писмено. Максималното участие в процеса вече е половината от битката.

3. Следете дните. Вземеме бяла дъска за хладилника си, където можем да напишем цели, и всяка сутрин да отброяваме дните, които остават до новата година. Така ще разберем, че остава все по-малко време и не си струва да се отпускаме.

Лечение, което си струва да се приложи в маратон за отслабване

  • Ако времето и парите позволяват, отидете на курс за антицелулитен или лимфен дренажен масаж. Като цяло какъв вид масаж е подходящ за вас – специалистът ще определи.
  • У дома, за да подобрите тургора на кожата, да се отървем от целулита и да намалим отпуснатата кожа, използваме антицелулитен крем и 3D масажно средство, които ще допринесат за стягащ и антицелулитен ефект чрез активиране на метаболитните процеси в кожата.

  • Сбогувай се с токсините. Пийте напитки, които насърчават елиминирането на всички излишни от тялото, както и такива, които съдържат компоненти за изгаряне на мазнини: инулин, L-карнитин L-тартарат, хром пиколинат и др.

И не забравяйте, че само добре обмисленият, цялостен подход към проблема може да реши проблема, така че вземете сериозно маратона за преобразяване, ако искате да бъдете неустоими през новата година! 🎄

 

 

 

 

 

 

 

 

СУПЕРСЪСТАВКИ В КОЗМЕТИКАТА

by ноември 10, 2021

Суперингредиентите в козметиката са активни вещества, които могат да поемат всички функции на останалите съставки в състава на продукта и по този начин да постигнат страхотни ефекти. Повечето от тях се използват в кремове за лице, шия и очи.

Един такъв компонент е например колагенът, но за него ще говорим друг път. Днес бихме искали да се съсредоточим върху фукозата.

Това е уникално вещество, въглехидрат, който играе много голяма роля в процесите на нашите клетки. Известен е със способността си да регенерира , да предотвратява появата на бръчки и да намалява дълбочината на съществуващите. Освен това има невероятни хидратиращи свойства, които дори могат да надминат добре познатата хиалуронова киселина.

Всички продукти на Fucoidan съдържат тази суперактивна съставка, но това не е всичко. Добавихме към вече страхотната база от серия Fucoidan :

Натриев хиалуронат. Добре известен силен овлажнител.
Витамин Е. Подпомага регенерацията на клетките.
Аминокиселина бетаин. Това е в състояние да задържи водните молекули в клетките на кожата.
Пантенол. Страхотен ускорител на процесите на регенерация на кожата.

Благодарение на такава невероятна композиция, тази серия е любимата за много от нас. И най-хубавото е, че до 31.12.2021 е с 15% отстъпка !

Може да поръчате оттук

Как да се отървете от акнето по модерен начин?

by ноември 5, 2021

Какво препоръчват козметолозите, какви лайфхакове предлагат блогърите и кои продукти-герои са особено популярни в света на красотата?

Така че, нека го разберем.

 

 

 

 

 

 

Как красавиците в социалните мрежи се борят с акнето?

Като начало, в мрежата никога няма да видите акне по перфектните, лъскави лица на инстадива. Но ако то се появи, тогава момичетата незабавно започват операция за унищожаване на врага. Модните красавици изучават задълбочено целия жизнен цикъл на една пъпка. От нейното, така да се каже, зачеване до последното ахване. Като опитни детективи те търсят причината, довела до неприятностите… И след като открият тази причина, било то 30 грама обезмаслено мляко, балсам или конфликт на един продукт за грижа с друг, момичетата преминават курс за рехабилитация с доверен специалист по красота. В бъдеще те правят всичко възможно злощастната пъпка никога да не се появи отново. Дивите строго забраняват докосването на  лицето си с ръце, опитвайки се сами да премахнете пъпката от дълбините на кожата, а също така препоръчват внимателно да следите диетата си, да се откажете от лошите навици.

Отлични съвети, които да вземете на въоръжение!

Какво препоръчват козметолозите?

Невъзможно е да не се съгласите с красавиците от инстаграм и да не включите козметик в приятелския кръг. Наистина, сертифициран специалист ще ви помогне да се справите с проблема, ако той не идва от някъде, е сезонен или ви притеснява от дълго време. Козметолозите препоръчват справянето с кожните проблеми по един единствен начин – системна грижа. Пълната, правилно подбрана грижа и задължителното редовно използване на средства, насочени към решаване на проблема, определено ще дадат желания резултат. За да изберете свои собствени продукти за грижа, трябва да използвате прост тест, за да определите типа на кожата си, да разберете нейните нужди и да проучите състава и действието на линията продукти, с които бихте искали да се „сприятелите“ с кожата си.

Какви лайфхакове предлагат блогърите?

Блогърите са медийни личности, запознати са с огромно разнообразие от продукти. Но трябва да се помни, че кожата на всички хора е уникална и това, което подхожда на един човек, може да не предизвика никакви положителни промени в кожата на друг. Лайфхакове също може да не са напълно безопасни за кожата. Особено тези, свързани с киселини или различни алкохол-съдържащи тоници. Самостоятелното въвеждане на грешна концентрация на киселини може да доведе до ужасни последици. А избърсването на лицето с медицински, мравчен или друг алкохол не се препоръчва поради нарушение на липидния слой на кожата, което води до дразнене, зачервяване, загрубяване на кожата и други крайно неприятни последици.

В обобщение, има пет „работещи“ правила за предотвратяване на акне.

 

За да предотвратите появата на акне, трябва:

-Коригиране на храненето;
-Кажете сбогом на лошите навици;
-Правилно и системно се грижи за кожата;
-Изберете продукти, които са подходящи за вашия тип кожа;
-В никакъв случай не отстранявайте обрива сами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако „отчупите“ и го вземете, използвайте продукти, които ще помогнат за по-бързото излекуване на щетите по кожата и за да не останат белези.

👉 https://tiandegall.bg/product-category/face-care/cosmetics-by-series/master-herb/

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur, quis ornare sem molestie. Sed suscipit sollicitudin nulla tempor congue. Integer sed elementum odio.

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
    Кошница