Blog

Детски защитен крем за тяло Baby Bambo – нежен като мама

by in Здраве, Продукти октомври 29, 2019

През първия месец живот бебето разпознава майка си с помощта на тактилно възприятие. За бебето наред с постоянните ласки не по-малко важна е особено деликатна и безопасна ежедневна грижа. Кожата на бебето е много тънка и чувствителна, затова тя има нужда от особена защита. Раздразнението й може да предизвика безпокойство у новороденото, нарушен сън и апетит.

 

Асортиментът на TianDe се попълни с нов защитен бебешки крем за тяло „Бейби Бамбо“, който ще помогне в грижата за бебешката кожа от първите дни от живота.

 

Кожата на детето  е различна от тази на възрастен. Първо, тя е два пъти по-тънка и съдържащата се в нея влага лесно се губи при къпане. Второ, детската кожа лесно се наранява и е по-малко защитена от проникването на инфекции. Трето, тя е по-податлива на влиянието на различни външни фактори, като слънце, вятър, вода… Затова е много важно от самото раждане правилно да се грижим за кожата на бебето.

 

Съществуват четири основни вида детски кремове:

  • класически (подхранващ) детски крем – подхранва кожата, използват го след къпане, подходящ за лице и за тяло;
  • увлажняващ – позволява влагата да се задържи в кожата, подходящ за лице и за тяло;
  • защитен крем – предпазва кожата на бебето от вятър, студ или жега;
  • противовъзпалителен крем – сваля раздразнения, премахва зачервявания и кожни обриви.

 

В крема „Бейби Бамбо“ специалистите на TianDe успяха да комбинират всички тези видове кремове в едно. Благодарение на богатия си естествен състав, той е много подходящ за грижа за нежната и чувствителна бебешка кожа.

С появата в къщата на бебето, козметичният арсенал на мама започва да губи от детската „чанта за козметика“. Изискващите родители избират за своето дете само най-добрите и най-важното – естествени средства за грижа. Всяка майка днес внимателно изучава етикета, преди да купи крема. Средството на TianDe с право може да се гордее със своя състав: натурално масло, растителни екстракти и витамини.

 

Масло от амарант – истинско «злато»! Полезните свойства на това растение са известни отдавна, а неговата ефективност е научно потвърдена. Амарантът е ценен продукт, съдържащ голям брой витамини, микроелементи, мастни киселини. Ползата на амарантово масло за кожата е очевидна: компонентите на маслото я насищат с основни витамини, микро- и макроелементи, ненаситени мастни киселини, което означава, че те перфектно подхранват кожата. Основният компонент на амарант е сквален, който е един от основните компоненти на кожата.

 

Маслото от амарант перфектно лекува кожата, възстановява, облекчава раздразнението, перфектно омекотява. Амарантът отдавна се използва дори за лечение на екзема и дерматит, а не само за обрив на пелена.

 

В състава на крема се съдържат екстракти от най-популярните и ефективни растения за чувствителна кожа.

 

Екстракт от лайка има противовъзпалителен, бактерициден, успокояващ ефект и стимулира кръвообращението. Подобни свойства са направили лайката уникално средство за премахване на кожни раздразнения. Екстрактът й овлажнява, подхранва, омекотява кожата.

 

Екстракт от бутрак е ефективен при раздразнения от пелени и други раздразнения, премахва зачервяванията, предотвратява пересушаването и осигурява лек овлажняващ ефект, лекува и омекотява кожата; защитава от агресивно въздействие на външните фактори.

 

Екстракт от шипка съдържа пълен спектър от витамини и мастни киселини, минерали и микроелементи, необходими за здравето на кожата. Шипката отлично подхранва и овлажнява кожата, защитава от негативните фактори на околната среда, успокоява раздразнената кожа, придава й кадифеност и мекост.

 

Витамин Е играе важна роля в средствата за грижа – защитава кожата от неблагоприятните външни фактори. Кожата на малките деца е много уязвима заради това, че още недостатъчно са сформирани мастните и потовите жлези, а роговият слой е много тънък. Дори не много горещо слънце, на което не реагира дермата на възрастен човек, може да изгори кожата на бебето. Поради силния вятър тя се лющи и пресъхва, поради мраз се напуква, поради несполучливо избрани пелени – раздразнява се. При всички тези неприятности ще помогне витамин Е.

 

Витамин В5, или пантенол, омекотява и възстановява кожата. Ефективен при решаване на проблеми с обрив и дерматит от пелени. Омекотява раздразнения. Използва се за профилактика на негативното въздействие на факторите на външната среда върху кожата (вятър, мраз, влага, жега).

Детският крем «Бейби Бамбо» подхранва и овлажнява кожата, надежно я защитава от вятър, студ и жега, премахва сухотата, лющенето и раздразнението. Той много добре се справя с обриви по кожата!

 

«Бейби Бамбо» може да се използва под пелена. Той образува водоотблъскващ слой, който формира липиден филм, защитаващ кожата от раздразнения. Благодарение на защитния филм, пелената няма да натърква. Ако на кожата вече има раздразнения, то кремът ще помогне да ги успокои.

 

Детският крем «Бейби Бамбо» е подходящ не само за бебета. Масла, витамини и екстракти, влизащи в състава му, ще оценят и възрастните

«Бейби Бамбо» от TianDe – това е линия от най-необходими средства за грижа от главата до петите.

 

Шампоан за душ за тяло и коса Baby Bambo – универсално средство «2 в 1». Това е деликатен шампоан на основата на натурални ПАВ, БЕЗ ПАРАБЕНИ И ОЦВЕТИТЕЛИ, който грижовно почиства косата, не предизвиква раздразнения и добре се отмива.

 

Мека миеща формула е идеално подходяща за кожата на детето и за кожата на цялото тяло. Точно затова шампоан-гел за коса и тяло «Бейби Бамбо» може да се използова като гел за душ, а също като средство за къпане, добавяйки го във ваничката. В състава на шампоана-гел влизат екстракт от лайка, който ефективно успокоява кожата.

 

Детска гъба-ръкавичка Baby Bamboкожата на детето е деликатна, но му е необходима гъба за къпане. До 6 години децата не трябва да се къпят с гъби от пяна (възможна е алергична реакция) или с твърди кърпи (увреждат кожата). Грижливо и деликатно кожата на детето ще почистят само гъби от специални материали, не травмиращи и не раздразняващи детската кожа. Детската гъба-ръкавичка «Бейби Бамбо» е изготовена от высокотехнологични полиефирни влакна. Този материал много нежно почиства кожата на детето, не я травмирайки. По време на измиването се получава нежен масаж. Благодарение на специалното тъкане на влакната, гъбата перфектно пени всякакви почистващи препарати.

Детският крем «Бейби Бамбо» може да поръчате тук

Шампоан за душ за тяло и коса Baby Bambo може да поръчате тук 

Детска гъба-ръкавичка Baby Bambo може да поръчате тук 

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница