Blog

Как да се отървете от акнето по модерен начин?

by in Здраве, Красота, Програми за здраве, Продукти ноември 5, 2021

Какво препоръчват козметолозите, какви лайфхакове предлагат блогърите и кои продукти-герои са особено популярни в света на красотата?

Така че, нека го разберем.

 

 

 

 

 

 

Как красавиците в социалните мрежи се борят с акнето?

Като начало, в мрежата никога няма да видите акне по перфектните, лъскави лица на инстадива. Но ако то се появи, тогава момичетата незабавно започват операция за унищожаване на врага. Модните красавици изучават задълбочено целия жизнен цикъл на една пъпка. От нейното, така да се каже, зачеване до последното ахване. Като опитни детективи те търсят причината, довела до неприятностите… И след като открият тази причина, било то 30 грама обезмаслено мляко, балсам или конфликт на един продукт за грижа с друг, момичетата преминават курс за рехабилитация с доверен специалист по красота. В бъдеще те правят всичко възможно злощастната пъпка никога да не се появи отново. Дивите строго забраняват докосването на  лицето си с ръце, опитвайки се сами да премахнете пъпката от дълбините на кожата, а също така препоръчват внимателно да следите диетата си, да се откажете от лошите навици.

Отлични съвети, които да вземете на въоръжение!

Какво препоръчват козметолозите?

Невъзможно е да не се съгласите с красавиците от инстаграм и да не включите козметик в приятелския кръг. Наистина, сертифициран специалист ще ви помогне да се справите с проблема, ако той не идва от някъде, е сезонен или ви притеснява от дълго време. Козметолозите препоръчват справянето с кожните проблеми по един единствен начин – системна грижа. Пълната, правилно подбрана грижа и задължителното редовно използване на средства, насочени към решаване на проблема, определено ще дадат желания резултат. За да изберете свои собствени продукти за грижа, трябва да използвате прост тест, за да определите типа на кожата си, да разберете нейните нужди и да проучите състава и действието на линията продукти, с които бихте искали да се „сприятелите“ с кожата си.

Какви лайфхакове предлагат блогърите?

Блогърите са медийни личности, запознати са с огромно разнообразие от продукти. Но трябва да се помни, че кожата на всички хора е уникална и това, което подхожда на един човек, може да не предизвика никакви положителни промени в кожата на друг. Лайфхакове също може да не са напълно безопасни за кожата. Особено тези, свързани с киселини или различни алкохол-съдържащи тоници. Самостоятелното въвеждане на грешна концентрация на киселини може да доведе до ужасни последици. А избърсването на лицето с медицински, мравчен или друг алкохол не се препоръчва поради нарушение на липидния слой на кожата, което води до дразнене, зачервяване, загрубяване на кожата и други крайно неприятни последици.

В обобщение, има пет „работещи“ правила за предотвратяване на акне.

 

За да предотвратите появата на акне, трябва:

-Коригиране на храненето;
-Кажете сбогом на лошите навици;
-Правилно и системно се грижи за кожата;
-Изберете продукти, които са подходящи за вашия тип кожа;
-В никакъв случай не отстранявайте обрива сами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако „отчупите“ и го вземете, използвайте продукти, които ще помогнат за по-бързото излекуване на щетите по кожата и за да не останат белези.

👉 https://tiandegall.bg/product-category/face-care/cosmetics-by-series/master-herb/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница