Blog

Детокс пластир с лавандула за крака TianDe

by in Продукти ноември 16, 2020

Детокс пластир с лавандула за крака TianDe – бързо и лесно почистване на организма!

Казват, че: “Нашето здраве е в нашите ръце.” Но съвременните условия на живот правят свои корекции …

В 21 век за жалост няма хора с идеално здраве. Средата около нас играе важна роля днес: в какви условия живеем, какво дишаме, къде и какво работим, какво ядем и какво пием. И почти навсякъде сме изправени пред химикали: дишаме отработени газове, често ядем некачествена храна – пушена, консервирана, с подобрители, пием некачествена вода, злоупотребяваме с лекарства, използвайки ги с повод или без такъв.

Всеки химикал, който попадне в тялото в количество, способно да наруши жизнените му функции, се превръща в отрова – токсин (от гръцкото токсикон – „отрова“). Токсините не само навлизат в тялото отвън – с въздух, храна, вода, лекарства (екзотоксини), но и се образуват вътре в него (ендотоксини) в процеса на жизнената дейност. Количеството ендотоксини нараства, когато тялото се бори с чернодробни и бъбречни заболявания, метаболитни нарушения. Те се натрупват в кръв, лимфа, мастна тъкан, в междуклетъчното пространство, в ставите, мускулите. Това натрупване води до интоксикация – отравяне на организма с токсични вещества.

Въздействието на токсините не минава незабелязано! То засяга здравословното състояние на човек и неговия външен вид.

Какво да правим? Естествено детоксикация! Почиствайте организма от отровите!

За да почистите тялото от “отрови”, редовно се подлагайте на курс за детоксикация (разбира се, придържайки се към активен начин на живот и правилно хранене).

Корпорация TianDe е разработила специална програма за детоксикация, която помага не само деликатно, но и стъпка по стъпка да се отървете от всичко ненужно, като има и оздравителен ефект върху различни системи на тялото.

Един от най-ефективните продукти на програмата е детокс пластир за крака.

Доброто здраве е основата за дълъг, щастлив и пълноценен живот! Можете да кажете, че за това просто трябва да се опитате да водите здравословен и активен начин на живот, а самият организъм ще се отърве от всички ненужни неща по естествен начин. Разбира се, природата ни е дала мощна многоетапна система за самопочистване. Човешкото тяло е изградено разумно – има естествени защитни механизми, които го предпазват от „зашлаковане“.

Всъщност самият организъм е в състояние да избере веществата, които влизат в него, и след това да усвои полезните и да премахне вредните. Но понякога той не е в състояние да издържи на натиска на цивилизацията!

Освен това с възрастта тялото забавя метаболизма, микроциркулацията на кръвта и лимфния поток в тъканите. В резултат на това се натрупват шлаки, токсични продукти на метаболизма и външната среда. Вътрешните ресурси на организма намаляват, имунитетът отслабва, резистентността към бактериални и вирусни инфекции намалява, телесното тегло се увеличава, появява се целулитът и отслабване на тъканите, тъмните кръгове под очите и подпухналостта.

Детокс пластир с лавандула за крака е комбинация от вековна китайска традиция и съвременни разработки.

Детокс пластир, но защо точно за краката?! Защо тази конкретна част от тялото?

В Китай има мъдра поговорка: „Човек започва да остарява от краката си“. От гледна точка на китайската медицина, ходилата на стъпалата са по-малко копие на тялото. Краката имат рефлекторни акупунктурни точки (повече от 60), които са свързани с почти всички вътрешни органи. Действайки върху тези точки, ние изпращаме сигнали към тялото си, активирайки определени процеси. Не без причина китайските лечители нарекли стъпалото на крака второто човешко сърце и именно чрез него те пречистили и лекували тялото. Краката са били третирани със сух компрес, направен от растения и минерали, който има мощен многостепенен ефект върху тялото.

В допълнение, голям брой потни жлези са разположени на стъпалото. За сравнение – ако има около 125 от тях на квадратен сантиметър от кожата на тялото, то на стъпалото са  около 350. Следователно ефектът върху тялото чрез стъпалата е най-ефективен.

Активните компоненти на детокс пластир с лавандула за крака действат върху акупунктурните точки, разположени на стъпалото, помагайки за прочистването на тялото.

Детокс пластир с лавандула за крака

Основната цел на лавандуловия пластир е деликатно и постепенно да почисти тялото от токсини и натрупани продукти от разпад.

Пластирът съдържа естествени активни съставки, които имат благоприятен ефект върху тялото. При редовна употреба на пластира:

– подобрява микроциркулацията в кожата на краката;

– активира процесът на елиминиране на токсините и вредните вещества;

– сънят се нормализира, настъпва общо възстановяване на силите;

– тенът се подобрява, кожата се почиства;

– усещането за “парене на краката” и умората преминават;

– лекотата се връща.

Резултат: подобряване на общото състояние, благоприятно въздействие върху цялото тяло.

Пластирът с лавандула “работи” на базата на комплекс от естествени съставки. Активният състав на продукта има естествени абсорбционни и антиоксидантни свойства.

Съставът включва няколко мощни естествени сорбенти наведнъж: декстрин, хитин и хитозан.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Кошница